Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Amióta van Ertse marketgo és 10-es könyvem, tökéletesen látszik, hogy a Singlemarket hibás árfolyamokat és utolsó kötéseket mutat a realtime előfizetéssel is. Használhatatlan.
Ezt kell csinálni. Három oldalas panaszt írtam. Várom a választ. Jött is egy kérdőív az emailemre. Aztán mikor bejönnek a válaszok akkor kell gondolkodni, hogy elfáradtunk-e és hagyjuk a francba vagy lehet menni feljelenteni őket. Ismerősöm kimaradt minden mostani kereskedésből, mert nem tud venni, nem engedi neki a single. Kicsit ideges...
Piactéren, ahol mutatja a legnépszerűbb értékpapírokat, ott megjelenik a napi min. és max., illetve a forgalom is. Ott több opció is van, mely részvényeket akarod nézni: népszerűek, nyertesek, stb. De szerintem nem frissül rendesen.
Sziasztok! Köszönöm az eddigi segítséget. Esetleg tudjátok hogy hol tudom megnézni egy adott részvény napon belüli legmagasabb vagy legkisebb vételi,eladási árát?
Nekem az egyik legzavaróbb hogy nem látom a portfólióm eredményét a direct brokerben folyamatosan nyomon követtem adózás szempontjából nem mindegy elég vicces lenne papíron vezetnem az eladásaimat és a vételeimet ja és az ajánlati könyv az sehol és nem is várható a közeljövőben
kb 5 levelet írtam már nekik, hogy mikor lesz készletpárosítás. A válasz mindig, hogy dolgoznak rajta. Már telefonon is tettem panaszt...időpontot nem tudtak mondani.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni