Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
jofej 2025. 11. 17. 11:20
Előzmény: #199  Zozo12
Köszi a segítséget, megtaláltam. Bár nem értem, hogy miért azt mutatja, hogy a "beállítások" a "főoldalon" érhetők el, aztán a profilnál lehet megtalálni. De hát ez legyen a legkisebb gondunk, sajnos sok ennél komolyabb hiányossága van a rendszernek.
Zozo12 2025. 11. 17. 11:02
Előzmény: #198  jofej
Mikor a föoldalnal vagy a hazikonal ahol irod   akkor  bal felső sarok ott van egy kis kerek ikon a neved kezdö btúje ha jol tudom arra katintts es előjön :)
jofej 2025. 11. 17. 10:57
Kérdés azokhoz akik már próbálkoztak a Single használatával (kérdezném az Otp-is, de a segítség kérésnél nekem se kép, se hang). Szóval a belépéskor az első megjelenő oldal: főoldal > beállítások (a főoldal a kis ház ikon). Itt vannak lehetőségek: téma, nyelv, készletpárosítás, segítség, alkalmazás, demó. Azonban ezt az oldalt többet nem tudom elővarázsolni, mert ha a főoldal ikonra kattintok, ott már nem ezeket ajánlja fel. Itt engem főleg a készletpárosítás érdekelne, bár az sem világos, hogy ezt miért nem a részvények eladásakor, az adott tranzakciónál kell beállítani.
chuck_norris
chuck_norris 2025. 11. 17. 10:14
Az OTP-s ügyfelek kiesni látszanak a kereskedésből, most kell shortolni a BET-t.
Zsigmond 2025. 11. 17. 10:03
Előzmény: #191  Shaun

Nekem mára volt időpontom az otp fiókban.Röviden kiraktak mint macskát sz.egy cetlivel amire ráírták a sing sing telefonszámot.A otp csatolt folyószámlának a megszüntetéséről  nyomtattak egy lapot,az értékpapír számla felszámolásához ajánlották a befogadó banknál érdeklődjem.
Zsigmond 2025. 11. 17. 09:57
Előzmény: #193  chuck_norris
Igen sajnos ha nem a megszokott gépről szeretnél belépni.egy napra letiltja a kereskedési felületet.
Zsigmond 2025. 11. 17. 09:55
Előzmény: #192  Mississippi
Ezt megmagyaráznád röviden?Köszönöm.
chuck_norris
chuck_norris 2025. 11. 17. 09:54
Most komoly, hogy nem lehet kereskedni az OTP-nél?
Eddig akárhányszor beléptem az új felületre nem találtam hogyan megy. Direktbróker sem megy, ma nem vagyok azon a gépen ahol az OTP-m megy.
Ha ez így van, akkor tényleg el kell menni tőlük.
Ha megnézem a forgalmat, akkor az is eléggé alacsonynak tűnik, hiányoznak az OTP-nél kereskedők?
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 17. 09:31
Előzmény: #190  Atafan
Olcsóbb a kereskedés. 
Shaun
Shaun 2025. 11. 17. 09:20
Prôbâltam hivni, de felejtős.
Az otp nek belefér majd rengeteg ügyfêl elvesztése. Hát legyen.
Én nem tudok kereskedni az ûj felületen, és kész
Atafan 2025. 11. 17. 09:14
Előzmény: #185  Mississippi
Üdv. Én lejáró TBSZ-t tervezek elvinni otp -től, K&h értékpapírhoz terveztem az ERSTE miért jobb? 
Törölt felhasználó 2025. 11. 16. 22:16
Ha a singlemarketen a böngésző valamiért blokkolja a popupot és redirectet akkor csak annyit szól, hogy technikai hiba miatt nem lehet belépni ahelyett, hogy kiírná, hogy engedélyezd (ami 2 kattintás). Ez borzasztó igénytelen.
Toka 2025. 11. 16. 22:04
Előzmény: #187  Manufacere
Nekem sincs de én meg csak asztalin szinte...általában reggel meg ebédkor.
Manufacere
Manufacere 2025. 11. 16. 21:12
Leginkább azért van mindenem az otp-nél mert nekem kényelmi bank mivel 1 percre lakok a fióktó. Ha bármi gondom van akkor gyorsan el tudom intézni, komplexebb dolgot pedig a 20 km-re lévő nagy fiókban.Nekem eddig az előző applikáció teljesen tökéletes volt napi több tranzakcióval is. Az appot csak adás-vételre használtam párhuzamosan a portfolio realtime-al. Egész gyorsan lehetett vele pörögni.
Toka Úr én az asztali felületet szinte sosem használom. 99%-ban telefonról applikáción keresztül kerekesdem, mert nincs időm gép elé ülni. Ha esetleg valami információra szükségem van akkor is telefonon böngészőn keresztül lépek be a netes felületre. 
Toka 2025. 11. 16. 20:51
Előzmény: #184  Manufacere
Asztali verzio rendben van Manufacere Úr?
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 16. 20:47
Előzmény: #184  Manufacere
Én már foglaltam is időpontot szerdára, mert nem találtam a menüben lehetőséget a lemondásra. Teljesen meglepődtem a díj levonáson, az internetes felületen egy fillért sem fizettem. Fapados, de ha keveset kell piszkálni akkor ingyenesen elmegy.
Az Erste olcsóbb, az IBKR felülete kurvajó.
Manufacere
Manufacere 2025. 11. 16. 20:40
Előzmény: #183  Mississippi
Még nem merültem bele annyira. Ma kb. 18 kor töltöttem le az alkalmazást. Egyébként én is nagyon hajlok az erste irányába, hogy váltok és minden otp-s dolgomtól megszabadulok. 
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 16. 20:06
Előzmény: #182  Manufacere
Hogy lehet ettől a szartól megszabadulni? Csak személyesen?
Letöltöttem a Smartot és az első belépésnél levonták a havidíjat. :)
Csakhogy én ezért a szarért nem fogok fizetni. Eladtam mindent és pá.
Manufacere
Manufacere 2025. 11. 16. 18:48
1 pozitiv dolog azért van. Nem kell az sms-ben kapott kódot pötyögni, mert biometrikus azonosítással be tudok lépni az uj felületre. :)
mcbull 2025. 11. 16. 18:29
Előzmény: #180  TrendMan
Köszönöm szépen! Szerintem itt nálunk van a városban!

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek