Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rookie654
rookie654 2025. 10. 31. 10:09
Előzmény: #57  bub
Most jött a válasz tőlük: 
"Az előfizetés tartalmaz 1 könyvmélységet, észrevételét, miszerint szeretne ötös vagy mélyebb könyvmélységet javaslatként tudom továbbítani az illetékes kollégák felé. Alkalmazásunk fejlesztése folyamatos, későbbiekben további funkciók fognak bevezetésre kerülni."
Írta előtte még a realt, h az havi 2400-ba kerül és megújuló előfizetés hónapról-hónapra. Tehát továbbra is csak a szokásos sablon szöveg, amit eddig is toltak. A könyvet már csak én többször jeleztem, gondolom mások is, de eszerint eddig hiába. A kérdés az, h ha már hónapok óta tudták, h ez lesz a direkt helyett, akkor hogy nem volt idejük rendesen megcsinálni, h úgy működjön, ahogy a direkt is és benne legyen minden indulásra. 
Shaun
Shaun 2025. 10. 31. 00:22
Én beperelem az Otp-t ha nem tudok kereskedni, és nem lesz dbróker, 
rookie654
rookie654 2025. 10. 30. 09:54
Hát ez szomorú. Nem reklamáltad meg, h akkor mégis mire az előfizetés, ha realt se látsz, mert hogy elvileg arról szólna az előfizetés?! Legalább is arról volt szó eddig, h előfizuval látható a real, ha jól rémlik okt. 1-től. 
bub 2025. 10. 30. 09:47
Előzmény: #56  rookie654
Ha előfizetsz sincs könyv. Megtettem ezt a hibát, de még a realt sem mindig látom.
rookie654
rookie654 2025. 10. 27. 09:05
Előzmény: #55  Shaun
Könyvről folyamatosan azt szajkózzák, h lesz, lesz, csak idő kérdése, fokozatosan élesítik a különböző funkciókat. Mondjuk ahogy írod is, nem nagyon látszik és nagyon ideje lenne már. Mondjuk még van direkt, addig én nem fizetek elő az újra így arról nem tudok nyilatkozni, h esetleg előfizetéssel nem-e látható már most is, ahogy a real adat is előfizuhoz kötött. Tutorialnak meg gondolom úgy vannak vele, h a belépés mellett ott a demó. 
Shaun
Shaun 2025. 10. 27. 06:11
Én beléptem hétvégén
Látom a részvényeimet, eladás, vétel.
Mást nagyon nem lehet.
Nem is értem, igy akarják inditani.
Ugyanott tartanak mint 2 hónapja.
Van fent valami tutorial féleség? 5 ös könyv láthatósága stb stb
Zsigmond 2025. 10. 26. 13:51
Előzmény: #53  TElek
Nagyon köszönöm! Végül összesen lehet, hogy még kedvezőbb lesz, legalábbis ami a kereskedőknek jó.Ami érdekes lehet, hogy hová tudnak beilleszteni a kereskedési volumened alapján. Jó lenne ha  másoknak a véleményét is megtudnánk.
TElek 2025. 10. 25. 21:24
Előzmény: #52  TElek

Elírtam az utolsó sort, ez akart lenni.
Benne az akció utáni ár is, ami közel se olcsó.
TElek 2025. 10. 25. 21:21
Előzmény: #51  Zsigmond

https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/U_BSZUSZ_mellD1_Ertekpapir_dijtetelek_20250901.pdf
Singlemarket árak 19/20. oldal.
BET 10-es könyv 4000Ft/hó
Ideglenesen akciós árak vannak.
Benne az akció utáni ár is amire közel olcsó. 
Zsigmond 2025. 10. 25. 19:50
Előzmény: #50  TElek
Ma volt időm többet foglalkozni a singlmarketemmel.Habár eddig nem kereskedtem rajta ,a portfólió már szinkronizálva lett.A Veszek Eladok árak fölött már látszik az hogy ki van alakítva a helye a többi szinteken megjeleníthető könyvnek a hely.Jó lenne megismerni másoknak is a tapasztalatát!?
TElek 2025. 10. 25. 18:44
Előzmény: #49  Zsigmond

Szerintem van nagyobb mélységű könyv is.
Váltani kell rá gondolom.
Az egyes mélységű real lehet 1 hónapig ingyenes. 
Van valami akció talán rá.
Más díjszabás az újra.Nagyobb mélységű drágább gondolom.
De nem kompatibilis a régivel tranzakció szintem. 
Szóval problémás. 
Januártól akarnak teljesen átalni. Gondolom a kompatibilitási problémák miatt.
Csak nem biztos, hogy ez sikerülni fog.
Én nem láttam benne nyereség veszteség kimutatást se. 
Nem jó vakon vitorlázni.
Zsigmond 2025. 10. 24. 17:14
Előzmény: #48  TElek
Én aktiváltam a kereskedelmi felület.Sok minden jó is van rajta, de a könyvet csak 1 _es szinten látom.Így daytrade kereskedésre szerintetek hogy lesz alkalmas?
TElek 2025. 10. 22. 22:49
Előzmény: #47  TrendMan
Singlemarket. Hát hm...
A változás minimális !

Maradt a lassú (!!!), túlcirádázott, lényegtelen dolgokra koncentráló,  alig használható webáruház efectje.Ami lényeges lenne, az nincs.
TrendMan 2025. 10. 22. 21:59
A Single Marketben mintha valami mozdulna, legalábbis úgy látom, bizonyos helyeken megjelent az eladás/vétel opció - bár még élesben nem próbáltam.
Ami elsőre teljesen értelmetlen és zavaró, a befektetési jegyeknél nem látom az aktuális árfolyamot, ezzel szemben az orromba dörgöli az átlag bekerülési áramat az egyes jegyeknél.
Ez egy teljesen felesleges másodlagos információ, ami napi szinten lényegtelen.
Ha akarom tudom magamnak is számolni és az OTP Direktben ez így volt jó.
Az aktuális árfolyam ismerete viszont nélkülözhetetlen.
Az igazi ugye az lenne, ha az ember magának át tudná állítani, ha akarná.
rookie654
rookie654 2025. 10. 06. 07:45
Előzmény: #43  Borisz
Tökéletesen igazad van, elválik a határidő, majd meglátjuk, eddig is variáltak vele össze-vissza. Egyébként én is teljesen jól ellennék a régivel, de ha váltani kell, akkor váltani kell. Viszont akkor működjön is rendesen!
benji60 2025. 10. 04. 19:45
Előzmény: #44  HuTi
Kiváncsi vok, mi a vége!
HuTi 2025. 10. 04. 16:19
Előzmény: #42  benji60
Az USD osztit eddig nekem is mindig átváltották, de olyan mintha a DKK-val nem tudnának mit kezdeni. Jövő héten megkérdezem őket.
Borisz 2025. 10. 04. 15:24
Előzmény: #33  rookie654
Meglátjuk. Ezek annyiban nem kőbe vésett határidők, hogyha kifejezetten hiányos, instabil vagy megbízhatatlan adattartalmú, akkor nem lehet elindítani, hiába van tevezve a határidő. Legfeljebb majd kitolják. 
Én egyébként elvagyok a régivel, én az újnak csak akkor örvendeznék, ha jobb, szélesebb funkcionalitású és megbízhatóbb, mint a régi, mert különben ugyan minek.
benji60 2025. 10. 04. 06:31
Előzmény: #41  HuTi
Nem szlás devizát nekem átváltották forintra/BABA EUR vétel, oszti USD,ezt kaptam forintban/
HuTi 2025. 10. 04. 03:38
Azt esetleg meg tudja valaki mondani, hogy DKK-ban érkezett osztalékkal mit tudok kezdeni? DKK devizaszámlát nem tudok nyitni, az összeg jelenleg az értékpapírszámlán van a felhasználható pénzeszközök között. De ugye felhasználni nem tudom :D

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók