Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Igen, én is azokkal kezdtem, onnan irányítottak át, h inkább írásban próbáljam meg, mert ők nem tudnak ilyen dolgokat. Mondom magamban, akkor nektek is sok értelme van, h ott üljetek.
Kipróbáltam a chatet is meg az erre dedikált telefon vonalat is kb. ugyanezt mondják. Gőzök sincs az ügyintézőknek semmiről. Semmilyen kérdésre nem tudnak érdemi válasz adni.
Egyébként a real (előfizu nélkül 15 perc késleltetett árak látszódnak) előfizetés havi 2400/hó, xetra 10eur/hó. Ezek az előfizetések menüben szereplő árak.
Nekem ezt a sablon választ küldték levélben, mikor rákérdeztem, h pl. a hiányzó ajánlati könyv mikor kerül be: Tisztelt Ügyfelünk!Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.Az Új InternetBank szolgáltatás és az OTP MobilBank alkalmazás folyamatosan bővül, fokozatosan kerülnek bele az újabb és újabb funkciók. Az Új Internetbank szolgáltatás és az OTP MobilBank alkalmazás minden funkciója csak később lesz elérhető, így eleinte előfordulhat, hogy nem tud még minden műveletet elvégezni, amit korábban már megszokott az OTPdirekt Internetes szolgáltatásban, vagy az OTP Smart Bank alkalmazásban.A hiányolt funkciók integrálásáig szíves türelmét kérjük. Az alábbi linken tud tájékozódni a továbbiakról.OTP Bank - OTP SingleMarket Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.Amennyiben segítségre, vagy további információra lenne, szüksége kérjük, hívja az OTPdirekt Telefonos Ügyintézői Szolgáltatás munkatársait, vagy bankunk információs vonalát a (+36)(1) 3 666 388 telefonszámon vagy a http://www.otpbank.hu honlapunkon működtetett chat csatornán. Elvileg egyébként kell majd előfizetés is.
Ha én most fellépek a Single Market-be és azt látom, hogy nem tudom elvégezni azokat a tranzakciókat, amelyeket a Webbrókeren igen, akkor valamilyen előfizetés hiányzik nekem vagy egyszerűen még nincs lefejlesztve? Egyébként mennyi lesz ennek a havi díja, ha valaki tudja :-) Köszönöm!
Pontosan . Kedves volt az otp-s hölgy de közöltem vele ,hogy az lenne az alap ,hogy rögtön tudjam forgatni a oénzemet egyik részvényből a másikba. Ja az nem megy. Akkor mire jó az új felület ??
Ja, most értettem meg pontosan a problémád, tanulságos! Tehát egyelőre bármilyen T+2 napos vagy hasonló elszámolású dolgot eladni az új rendszerben nem érdemes mert beragad a pénzed arra az időre míg a számládra nem kerül. A direktbrokerben kell továbbra is csinálni, mert ott jól kezelik és a T+2 napos elszámolás ellenére már az eladás napján felhasználhatod az adott összeget egyéb részévny vásárlásra (ami szintén T+2 napos). (Szokta mutatni, hogy mennyi az egyenleg T, T+1, T+2 napon) Én értem, és úgy foglalnám össze, hogy aki jót akar magának az még nem használja a simplemarket-et, még maradjon a direktbrokerben. Köszi!
Eddig is korlátozott volt az OTP, amit a direktbrókeren adtál meg (böngésző, asztali verzió) azt nem láttad a smartbrokerben (androidon) és fordítva sem. Ezek szerint az új singlemarket is egy harmadik fajta megbízás ami nem látszik a korábbiakban de annyi előrelépés van, hogy a singlemarket böngészős és mobilos app már ugyanazt mutatja, sőt, én a böngészős megbízás lejártáról kaptam push értesítést az appban, szóval látszik, h van pár kényelmi fejlődés. Csak ahogy beszéltük, az új singlemarket még retenetesen hiányos sok más tekintetben. (kötéslista, ajánlati könyv, befektetés kimutatásai, dokumentumok, stb)
Nem fogják ilyen miatt végleg kitiltani - értem persze, h csak hipotetikusan írtad. Sokszor lengették már be sokaknál a végleges kitiltást, aztán a következő bünti mégsem a kitiltás lett, hanem csak pár napos. Egyébként igen, igazad van, érdekes lenne látni utána a reakcióját, a jelenlegi figyelmeztetést pedig helyén valónak gondolom én is.
OFF szintén... Elmorzsoltam egy könycseppet. Az mekkora kognitív disszonanciát okozna neki, ha végleges tiltást kapna és másik accountot kéne csinálnia és maga is KLÓNná válna. :D Azért örülök, hogy fentebbről is megkérték, hogy gondolkodjon el.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni