Nem vagyok pesszimista a részvénnyel kapcsolatosan, egy darabot sem adtam el, de venni már nem akarok. Áprilisig nagy durranást nem várok. Ha lezárták az ügyletet és világosan lehet majd látni, hogy mit hozhat a beruházás az megindíthatja, persze csak akkor ha tényleg jó üzletet csináltak és ezt normálisan le is kommunikálják. Addig meg ki tudja mi lesz, egy biztos ha nem tud emelkedni, akkor esni fog. Osztalékra csak ajándékként gondolok, titkon reménykedek benne, de komoly kétségeim is vannak. Az adózott eredmény az átértékelés miatt kb. feleződhetett a tavalyihoz képest, ami szintén kedvezőtlen, reméljük , hogy a távozó nagy bérlőt sikerült pótolni, de erről sem tudunk semmit. A tőzsde a jövőt árazza mindig, itt a jövő reményt keltő, a jelen meg bizonytalan. Mivel a tőzsdén a jövő sokkal fontosabb,mint a jelen, ezért még jó sokáig maradok köztetek. :)
Úgy látszik a 800 sokadszorra is kemény dió. Na de ha áttörik, akkor a horizonton már látszani fog a csillagos ég. Calambo meg szerintem venni akar, azért kissé pesszimista hozzászólásai lettek.
Ha megindul páran belevesznek ralit sejtve. Majd megpróbálnak a csúcs előtt kiszállni. Amit persze nem lehet tudni hol lesz. Így alakulnak ki a tüskék a grafikonon. Delta hasonló Opusban már tüskék sincsenek
Szerintem ha visszaolvasod itt bőven több információt : jövő képet , chartot, Különböző mutatókat kaptál itt ; mint ami per pillanat szükséges . Egyet nem kaptál meg : a saját tapasztalataidat , a türelmedet stb ..
Akkor igencsak hozzá járultál ahhoz, hogy ez a topik olyan amilyen! Nem tettél érte semmit. Tegyél azért, hogy megfeleljen a te ízlésednek is! Tegyél le valamit az asztalra, pl. egy pénzügyi elemzést, amit hiányoltál...! Senki nem tiltotta meg neked.
A topik nem a panaszkezelésre jött létre és nem toborzunk ide senkit. Van lehetőséged a többi topik közül választani, ha ez nem felelne meg, de nem szeretnénk elveszteni egy ilyen értékes hozzászólót!
Appeninn topik