Szerintem ha visszaolvasod a korábbi hozzászólásaimat szerintem esettanulmányt lehethe beadni belőlük. Kifejezetten emelkedett hangulatban voltam, amikor munkában ránéztem a részvényre és kb 1000 körül volt, majd fél óra múlva kijöttem az utcára és ismét ránéztem és leesett kb. 23 százalékot és azt hittem félrenéztem vagy rosszat látok vagy mi van most. :D Aztán haza mentem, addig gondolkodtam, sikerült realizálni magamban a helyzetet és 820nál kiszórtam az összeset a p.csába. Kerestem vele, nem rosszul, de az ahogy ezt ismét megtették ez amiért soha többé ezt a szemetet, de spekázni jó bármikor, mert vannak még rántások és akik 900 felett benne ragadtak nekik nagy kitartást.
Hogy sikerült egy júniusi bejegyzésre reagálni? Fura dolgok történnek itt. 840 és 850 között kiszálltam, most lehet apránként elkezdek megjelenni, de nagyon óvatosan.
Egyetértek, január az általában jó hónap szokott lenni, de most választási év következik és 16 év után szoros szoros eredmény várható, sokan inkább a kivárásra játszanak, és lesik a jó lehetőséget, ezért az első négy hónap kérdéses lehet a BÉT-en.
Egy projektcég egy ingatlan -> Elkülöníti a kockázatokat, könnyebben finanszírozhatóak külön-külön, könnyebben értékesíthetőek a későbbiekben, illetve átláthatóbb a cash flow és a számvitel. by chatgpt
Én adó optimalizásnak hívnám. Minden olyan papírban ez történik amiben évközben volt jóval magasabb szinten mint jelenleg. Általában kis papíroknák ez van decemberben. Ha ilyenkor vesz az ember január végére általában +10%-ot ki lehet venni.
Nagy nehezen felvitték az árfolyamot 880-ig, majd lehúzzák ismét 750-ig, mekkora etetésnél folyik itt te Jó Isten! Itt meg tapsikolnak az okosok hogy milyen szép itt minden. Na ezt hívják úgy, hogy TÖMÉS!
Appeninn topik