Nem tudtam, hogy diétáznod is kell.:( Bocs, hogy felingereltelek.Annyira nem lehet rossz a te kajád sem mert az asszony rendszeresen ilyeneket eszik.Mondjuk a parafin olajat kihagyja. Remélem minden rendben lesz a kontrolon. UI: Minden orvosi utasítást nem kell betartani, kicsit lehet csalni.Az én orvosom azt vallja, hogy a beteg a gyógyulás érdekében azt egyen, ami jól esik neki.)
Köszi, de ne csigázz a jó kajákkal! Ha elmondom, hogy miket eszem reggelire, már attól össze fosn@d magad., de én nem...:)) Már nagyon unom.... Reggel: Sz. lazító, kefir, paraffin olaj, lekváros kenyér. Este egy kis paradicsommal spékelem. Délben aztán jöhet spenót, krumpli, vagy tökfőzelék és hasonlók, egy kis virsli, vagy húsival....! ja és fájdalomcsillapítók. Kedden kontroll! hmmm Jó étvágyat!
Szia Ff jó étvágyat az ebédhez! Nálunk gulyás leves meg káposztás tészta , imádom mindkettőt.A káposzta az saját termés.Ha tudnék küldenék neked kóstolót.:)
Azért ennyire nem rossz a helyzet, hogy fohászkodjunk angyalokhoz . 2025.01.01=666 2025.08.30=804 Különbség 138amely bőven 15 %os emelkedést jelent .Az más kérdés, hogy miért csak ennyit emelkedett, ebbe most nem megyek bele.De hosszútávú befektetőként ez nekem elfogadható,lesz ez még jobb is.Isten se egy nap alatt teremtette a világot.
Igen.A Kisasszony havát váltja a Szent Mihály hava. 😀 Január: Boldogasszony hava Február: Böjtelő hava Március: Böjtmás hava Április: Szent György hava Május: Pünkösd hava Június: Szent Iván hava Július: Szent Jakab hava Augusztus: Kisasszony hava Szeptember: Szent Mihály hava Október: Mindszent hava November: Szent András hava December: Karácsony hava
Törölt felhasználó2025. 08. 30. 09:25
Időben egy "icipicikét" le vagyunk maradva.Talán egyszer szignifikánsan is magunk mögött hagyjuk ezt a 800-at is! (Érdekes, hogy léteznek/tek máshol ellenpéldák is. Magyarul: Időnként szélvészszerűen emelkedtek/nek egyes részvények.Persze ahhoz forgalom is kellene!)
Appeninn topik