Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Igen most látom Van viszont 2 másik Egyik az elektromos autók aksija éles tartalma hosszabbítása a cél Másik uránium más elemek bányászása ( de ígértek egy jan 31 ig bejelentést nem jött ki)
Ezt a piacot sajnos nem szabad magára hagyni (pláne nem hétvégén), péntek este centikre voltam attól, hogy mindent szépen lezárjak és full cash a játszós részen, de még volt pici mínusz, így nem volt kedvem, 20 után már nem néztem rá. Most meg agyalhatok, hogy érdemes -e kiülni, vagy ez most kicsit tartósabb hiszti lesz, mert a piac jelezni ajarja rosszallását Trumpnak
Kb ahogy vartam vártuk a phil76 haverral de lesz még tegnap is azt indulunk az égbe Azt hiszem vaczak ur írta egyszer h nek a rigetti a leg dehogynem 😀🤣 Majd 2-3 év múlva sok split után kb egy 2-3000 x hozam De DWave is meg fog lódulni, az IONQ ami lassabb lesz szerintünk De kik vagyunk mi? nulla kis hangyák
A megszokott PDYN és LAES mellett CYCN-ben volt egy kis köröm, valamikor régen került a figyelőlistára, most meghúzták, különösebb okot nem látok. Az nem megy a fejembe, hogy 12 százalékos RGTI emelkedésnél az ARQQ mitől nem tud menni szinte semmit sem
ha a megrendeles mar iden teljes gazzal porogne, akkor talan fair aron van, de azert elegge be lenne diszkontalva mar nehany masik szerzodes is. tekintve hogy mennyire leszarjak a gyartas temat, igy nem hiszem, hogy iden barmivel keszen lesznek, nulla bevetel, marad a szenvedes, lehet tradelni, aki meglatja a mintat
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.