Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Nem hiszem, hogy scam lenne, persze hogy jelenleg ténylegesen mennyit ér a meglengetett rendelés alapján, azon lehet töprengeni. A szektornak papírforma szerint fel kell futnia idén.
annyira simlis a ceo, hogy a kozelebe se megyek. iden nem szamitok bevetelre a cegnel, a katonai szerzodes sehol sincs meg alairva, gyartasuk nulla, nincs cfo, nincs cto, lofasz sincs. nagyon budos az egesz
ONDS remélhetőleg lassan fordul, mondjuk hír nélkül ilyen kicsi forgalomnál sokra nem megyek vele. NNE-t szemmel láthatóan ma se tudok venni 30 alatt, ahogy szerettem volna..:) Egyebekben a puskapor nagy részét a FED környékére, utánra érdemes tartogatni azt hiszem.
A pénz most a nagy mamutokba megy, de elég mesterséges szaga van, ahogy a small cap tech-et beadták egyszerre. Az elsô kört még nyerôben zártam, a másodikba ragadtam be, pedig a harmadikba szoktam..:)
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.