Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Én is EONR-al próbálkoztam, kicsit hamar kiléptem, de egy kis plusz zsebpénz kijött belőle. Még azt szoktam megnézni, hogy Pre-ben meddig húzzák fel őket és utána hova csorog vissza a nyitás utáni 5-10-15 percben, utána azokban ahol magasabbról jöttek vissza szokott lenni egy emelkedés ahogy megfigyeltem. Mondjuk mivel hamar kiléptem tényleg csak zsebpénzt fogtam rajta, de jó volt ez így. :D
Igen, EONRben is jo kis yolo trade volt, a szokasos 9.45--10.15 kozott. Szivesen beirom maskor is a sajat yolo listamat a nyitas korul; de mindenki maga dontese alapja, sajat penzen tradel, es semmikeppen nem tanacsolom kovetni.
VATE jó ötlet volt, futottam vele egy keveset, most látom le is állt a kereskedés, még simán felmehet ma 9 fölé is, de nekem ennyi volt, a fő mai cél a pénteki kisebb drónos beragadás leküzdése. RGTI-t sajnálom, 10 alatt megint jó lett volna.
Sziasztok, mi a vélemény VRAR-ról? Nem feltétlen Yolo, hanem középtávon? A leányvállalata megaállapodást kötött még decemberben a haditengerészettel. vélemények?
Kiegeszitas: A YOLO skalpolas modszere rajzban, nekem eddig ez valt be a legjobban. Az 1-2 perces chartokon persze lehet pontosabban behatarolni a be-kilepest, de a sok rovidtavu tenyezo miatt sokkal konnyebb tevedni is vele. ES persze, ha a stoch. nem megy fel a 80 szintig hanem elobb lefordul, akkor azonnal ki kell lepni ! Ez a tapasztalatom szerint 3-4 esetbol egynel elofordul; akkor kis bukas lehetseges. . https://imgur.com/a/5XBkP5t
Ez benne van a munkaköri leirásukban. 16-17 százalék esés kvázi normális. Adott esetben fél óra alatt vissza is tudják húzni őket. Lehet afterben még öntenek rajta plusz esetleg jövő hét elején, de utána valamennyit pattanni fog érzésem szerint. Az RGTI még jobban túl lett hajtva a konkrét megvalósitáshoz képest mint a drónosok és ott túl hamar kiléptem, 6-tól majdnem 12 ig ment vissza.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.