Ó, ez a főmásoló! Ez nagyot ment a félrefordíások blogon, a friends sok ferdítése kózül az egyik. Az egyik karakternek mindenki gratulált a az új beosztásához, valami ilyesmi lett magyarul. Eredetiben senior copywriter. Örülök hogy a hülyeségek nem vesznek el hanem van akiben termékeny táptalajra hullottak. Másik kedvencem a fuckup with marmalade. Ajánlom a narancsos bukta jegyében.
gondolom te mint a krém naponta sínylődsz a dugóban. Ahelyett, hogy környezettudatosan tömegközlekednél. Jaa de ott a plebsz szaga....elmegy az életed egy jó része a dugóban..miután sík ideg vagy mert alázgat a főnököd mások előtt és már megint nem te kaptad meg a főmásolói beosztást. Ez is egy életforma ki mit szeret.
Az ember sajnos nem szabhatja fogyatékosokra a hozzászólásait... 🤷🏻♂️ Spiller Én sem szerettem munkafelügyelőt játszani, úgy nehéz is, hogy pár országgal távolabb vagy a veled együtt dolgozóktól. Aki valaki visszaélt a helyzettel azt kirúgtam és felvettem a helyére mást, de úgy is mondhatnám, hogy kicseréltem a fogaskereket a gépezetben. 🙂
Ja, ezekre a dumáira már reagálni sem szoktam. A csávó leragadt valahol a múlt század közepén. Én heti egyszer járok be, azt is csak azért, hogy bandázzak a kollégákkal. Senkit nem érdekel, hogy honnan csinálom, amíg kész a meló. "home office"-oztam már nyáron 1,5 hónapig a tenger mellől is. Már nem is emlékszem, mikor ültem utoljára dugóban, de DagadtTűz mindjárt jön és leolt, hogy nem úgy van az, mert alkalmazottként csak dugóban ülhetsz, bezzeg a vállalkozó sosem ül dugóban és egyébként is házat épít 🤣
Igen. Anno amikor még munkahelyem volt be kellett mennem 6ra majd f7re majd 7 re mert nem nagyon sikerült időre bemennem. Elvileg 3 késés után fegyelmi lett volna a következő 3 után kirúgás. Nekem hetente volt 3-5. :) Nem az volt a gond hanem be kellett menni és 10ig nem történt semmi, halálra dohányozták magukat a kollégák. Mondtam főnöknek hétfőn felvesszük az új munkát és elszámolunk az előzővel. Minek ott űcsörögni? Mondták azt nem lehet. Ez adta a motivációt a vállalkozásra, ezt én tudnám jobban is. Ebből tanulva nálunk egyik helyen úgy van feladatok vannak meg határidők, néha belekérdezek ellenőrzöm. És 8-18ig bent kell lenni a cégnél valakinek. Egyik sarkalatos kollégám reggel 3után kel, elmegy horgászni a Dunára és kb 7-f8kor a cégnél van kb f3ig. A másik főkolléga 12re jár, éjjel is szeret dolgozni és este 7-f8ig van. Én is a saját ritmusomban dolgozom. A kollégák sem stresszesek. Ha kell bemennek 7végén is dolgozni vagy lenyomnak napi 12órát. A mag számíthat rám és én is rájuk. A többiek úgy ahogy a főnökömnek javasoltam. felveszik a munkát és elszámolnak. Vannak köztük vidékiek is, nekik sem kell naponta másfél órákat araszolni, többen otthon is tudnak dolgozni. Én szervezem én delegálom ki a munkák nagy részét én kérdezek bele nézem a folyamatot. De teljesen önjáróak a nagyobb összetettebb témákhoz szeretek ott lenni. Nálam ez jött be.
Meg ugye van, aki otthon 1 perc alatt üzembe helyezi magát proletárként is, aztán munkaidő végén 1 perc alatt visszaér a magánéletébe, dugót pedig max bornyitás közben lát. Igen, a home office nevű találmányról van szó, melyet egy jó ideje már a proletárok és a plebs is igénybe tud venni.
Amit leírtam tényszerűen így volt, ezen nem változtat, hogy másról is beszéltél. Olvass vissza! Ekkora IQ-val, ha eleget gyakorlod, menni fog előbb-utóbb a magyar nyelven való olvasás. És akkor fórumozhatsz nem csak write-only módban is 🤣
Van egyébként olyan közlekedési tábla ami tiltja az autóknak a kerékpárosok megelőzését, ettől függetlenül én le szoktam húzódni és el is szoktak menni mellettem.
Sok egyéb mellett azt is nagyon szerettem, hogy vállalkozóként el tudtam kerülni a dugókat. Sokan csak olyanokat ismernek, akik a munkahelyük és az otthonuk között állandóan dugóban ülnek, számukra ez a normális. Placi82 Nem alapoznék rá üzleti tervet, de el tudom képzelni, hogy a 3 százalékos hitel túléli a következő kormányzati ciklust is. Azt pedig még valószínűbbnek tartom, hogy az új lakásokra fennmarad, ezzel a régebbiek komolyabb árnyomás alá kerülhetnek, különösen az átmeneti és külső kerületekben. A közlekedésben a papafilip által emlegetett elv kamu. Azzal ugyanis, hogy folyamatosan csökkenti a főútról történő lehajtásnál az átengedő kapacitásokat, mesterségesen állítják elő a dugót. Ilyen a Blahánál a felszíni zebra, a megváltozott forgalmi rend, a behajtási tilalom. Ha napi 10 ezer forint lenne a dugódíj, óránként 3 ezer forint a belvárosi területeken történő megállás és nem lehetne helyi lakosként éves parkolási engedélyhez jutni 30 ezerért, valóban hatékonyan lehetne mérsékelni a forgalmat, de akkor azért lenne felháborodás, hogy az intézkedés a gazdagokat támogatja. HerrLudwig Mennyire szeretsz a dolgokra másképp emlékezni... 😂 Arról beszéltem neked, hogy egy igazi férfi nem helyezi magát a családja elé. Ezért addig nem lép ki a munka világából, amíg nem nyújt a gyermekeinek komolyabb életkezdési támogatást és nem akarja úgy élvezni a FIRE előnyeit, hogy a felesége még dolgozik. Te ezen kezdtél el gúnyolódni, ez pedig olyan értékrendet mutat, amivel én nem szeretnék azonosulni. 🙂↔️ Nekem ennél fontosabbak a szeretteim.
Milyen csodás is a körúton 1!órát pofogni a dugóban , sokkal környezetkímélőbb ,mintha haladna a kocsisor 2 sávon . Egy nagy lof.szt.
Majd megszokjuk vagy elkerüljük nagy ívben!
A cél a belváros forgalomcsökkentése volt. Én azt látom, hogy csökkent a forgalom. Persze nem a csúcsidőt kell vizsgálni.
Akit én ismerek és jómagam is kerülöm a belvárost, ha mégis menni kell akkor úgy szervezem azt a napot, hogy 10.00 - 14.00 óra között intézem. Akkor közlekedhető.
Budapest autóval full felejtős. Tegnap du5 a Blaha -Margit híd Buda 40 perc volt kocsival. Nekem Budapest annyi autóval hogy hajnal 5kor Óbuda-rakpart -M7 és húzok innen. A tömegen meg bírni kell a zombikat. A csinos nők némileg enyhítik a poklot. Tegnap a nyóckerben rájöttem valamire: A nyócker délelőtt jó. A drogos zombik délben kelnek du 5kor már aktívak és 8-10 között full-full. Így tanul az ember. 40 év Bp után.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)