Lehet nyugodtan gúnyolódni egy édesapa anyagi támogatásán. Szerintem nagyon jó, hogy a gyerekeimnek életük legenergikusabb és legtermékenyebb életszakaszában nem a nulláról kell elkezdeniük az életkezdéshez szükséges források gyűjtését, így sokkal nagyobb kezdősebességgel indulnak a versenyben. A generációs vagyontranszfer ebben az időszakban hasznosul a legjobban. Engem nem zavar, ha ti ezt nem értitek és gúnyolódtok, később kiderül, melyikünk mosolya lesz az őszintébb. 😊
Spiller
Most a munkára és a pénzkeresésre koncentrálnak. De ahhoz, hogy a pesti agglóban levő családi házakból budai családi ház legyen (ez a kitűzött céljuk), a szükséges 200-200 milliót már ők fogják megkeresni. A kisebb még csak most fog végezni a doktori képzésével, de vállalkozóként már most is jól keres. Olyan fordulatszámon dolgoznak, ahogy én már biztosan nem akarnék, kapják csak meg a szükséges üzemanyagot a magasabb teljesítményhez. 😊
Spiller
Most a munkára és a pénzkeresésre koncentrálnak. De ahhoz, hogy a pesti agglóban levő családi házakból budai családi ház legyen (ez a kitűzött céljuk), a szükséges 200-200 milliót már ők fogják megkeresni. A kisebb még csak most fog végezni a doktori képzésével, de vállalkozóként már most is jól keres. Olyan fordulatszámon dolgoznak, ahogy én már biztosan nem akarnék, kapják csak meg a szükséges üzemanyagot a magasabb teljesítményhez. 😊
F.I.R.E. életmód (általánosságban)