Topiknyitó: Static 2024. 04. 06. 10:59

Appeninn Holding Nyrt.  

Minden, ami appeninn. Felbeszélők, lebeszélők, szakértők, fundások, traderek, befektetők, spekulánsok, zöldfülűek, trollok!, csalódottak, elégedettek, részvényesek, ex-részvényesek, wannabe részvényesek hozzászólásait várom. Egyetlen kitétel: ne nyomd non-stop fullba a kretént.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Gyulai 2025. 05. 11. 22:29
Előzmény: #15217  fiftififti
Egyik hírportál sem hozta le tényként, mindegyikbe bele volt fogalmazva, hogy törvényi kötelezettsége volt a cégnek előtrejeszteni (szövegértés elengedhetetlen). Persze ettől még sokan bíztunk az osztalékban, hisz minden adott volt, hogy legyen. Bár a management is a javaslatba belefogalmazta mérlegeljünk, bár ez sokak figyelmét elkerülte... Avellino élt is a lehetőséggel, és informálta is a befektetőket, hogy nem akarja megszavazni az osztalékot. Ennek a milyenségével lehet vitatkozni! Viszont mivel Jelinek az ország egyik legjobb ingatlan befektetője, feltehetőleg nem szarral gurigázik és valóban jó alkalmi vételeket tud majd nyélbeütni, amihez szükség van minden pénzre. Ezt érthető okokból nem fogja nyílvánosan elmondani, nehogy lecsapja valaki a kezéről. Ezért volt a nevetséges indok, az osztalék visszatartásáról. Egyszóval itt senki nem lett átbaszva max az osztalék spekások, de a befektetők nem... Én így látom
DrKissEszter 2025. 05. 11. 22:23
Holnap reggel nyitás vegyétek kérlek majd az Appeninnt!
Gyulai 2025. 05. 11. 22:17
ÉS valahogy megint előkerült a téma...
fiftififti 2025. 05. 11. 22:11
Előzmény: #15213  Eisenburgprofesszor
Basszus ,de  itt a  beharangozott 13 százalékos osztalék ígérettel tévesztették meg a részvényeseket ,amit több gazdasági hírportál is lehozott, szinte tényként!!
Amit természetesen sokan készpénznek vettek, hisz az eredmények és pénzügyi eszközök a Szit kategória ezt bőven lehetővé tette volna!!
Persze kényelmesebb a Szit. által biztosított adókedvezményt zsebre tenni , mintsem osztalékként kifizetni!!
Aljas ,mocskos, szarházi banda!!
Legalább ha kussoltak volna és meg sem említik az osztalék lehetőségét az árfolyam nem itt lenne, hanem minimum 800-900 ft között, mert azért eredményes a cég és növekedési pályán van. 
Viszont így véglegesen elvesztették a bizalmat, lehetnek akármilyen eredményesek is. 
Azért nem hülyék az emberek, és a pszicho vissza tartja őket hogy ilyen gerinctelen manipulatív banda által vezérelt cégbe fektessenek!!
Waterloo, meg efféle baromság, amit az a nagytudású chartmester hangoztatott, hosszú időre el lehet felejteni!!
DrKissEszter 2025. 05. 11. 20:58
Előzmény: #15215  Static
Szuper
Static
Static 2025. 05. 11. 20:56
Előzmény: #15203  Corleone8711
Hol rontottad el? 150-nél szóltál, hogy gyerekek ez 500% profit lesz 2 éven belül? Nem, de te és a hozzád hasonlók végigdünnyögtétek az emelkedést egy távoli sarokból. Most, hogy végre 30%-ot visszaesett, örömmámorban előbújtok  megmondóemberként, a kisrészvényesek védőszentjeként. Hatalmas kunszt. Végre eljött a ti időtök: 500% kaptató után korrigált. Annyira azért nem voltál biztos a dolgodban, hogy ide is beírd, de utólag már megjött a bátorság. Tényleg nem látod mennyire szánalmas és átlátszó, ez a jaj szegény kitömöttek, ugye megmondtam duma?Meddig kellett volna emelkednie szerinted? 600, 400, 300? A 30% esés ugyanúgy megtörtént volna bármelyik szintről! (Szvsz. 1800- ról lett volna ideális.)/Attól valószínű páran még jobban megkattantatok volna/ Ha már ennyire lendületben vagy a jóemberkedésben, majd a bitcoinál remélem ott leszel a következő korrekciónál minden fórumon, és minden felbeszélőnek megmondod a tutit, megnevezed a felelősöket, sajnálkozol, és elmormolsz egy imát a sokmillió kitömött áldozat érdekében.
Szerintem kevesebb drog jót tenne neked. 
Mississippi
Mississippi 2025. 05. 11. 20:39
Előzmény: #15210  Eisenburgprofesszor
Eisenburgprofesszor 2025. 05. 11. 20:11
Előzmény: #15212  Eisenburgprofesszor
Növekedjen a cég folyamatosan, ezáltal nőhet a kapitalizáció, ami szerintem sokkal fontosabb, mint az osztalék. 
Hajrá! 
Eisenburgprofesszor 2025. 05. 11. 20:08
Előzmény: #15211  Marika113
Számomra nem érdekes az osztalék. 
Marika113
Marika113 2025. 05. 11. 20:06
Előzmény: #15210  Eisenburgprofesszor
Alkotott már, osztalék elmaradt. :)
Eisenburgprofesszor 2025. 05. 11. 20:02
Előzmény: #15207  Gyulai
Minden reggel jó kedvvel kelek fel, mert szeretem, amit alkotok. Van négy gyermekem, de ez nem azt jelenti, hogy őket akarom csípőből milliárdossá tenni.
A családommal abban maradtunk, hogy a vagyonunk meghatározó részét jótékony célra fordítjuk – még az életemben.
Addig pedig azt a tudást szeretném minél több tehetős embernek átadni, hogy támogatni és adakozni is csak jól érdemes. Azzal nem sokra megy a világ, ha például magunkat marketingelve adományozunk. Én szívesebben adok pénzt inkognitóban például olyan fundraising-eseményekre, amelyekkel tartósan meg lehet alapozni egy-egy karitatív vagy civilszervezet finanszírozását. Továbbá bevett módszerem, hogy ha üzleti konfliktusba keveredek valamelyik partneremmel, azt javaslom neki, a vitatott összeget adjuk jótékony célra, így nem marad tüske senkiben, sőt. Az Indoteknek van céges nyaralója, oda is úgy mehetnek a kollégák, ha cserébe egy saját maguk által kiválasztott ügyet támogatnak – nem pénzzel, hanem munkával. Nekem mindegy, hogy kutyamenhelyre mennek segíteni vagy ruhát visznek a Máltai Szeretetszolgálatnak. A lényeg, hogy érezzék, érezzük: felelősek vagyunk egymásért.
Várjuk, hogy Jellinek Dániel itt is maradandót alkosson. 
DrKissEszter 2025. 05. 11. 19:11
Én szívből örülök annak, ha pozitívak vagytok, és felbeszélitek az árfolyamot vissza 700 fölé!Számomra nagy dolog lenne.
Gyulai 2025. 05. 11. 17:57
Az ország egyik legjobb ingatlan befektetőjéről beszélünk, aki az adományozásnak sem fordít hátat. Másrészt a BGE kuratóriumának volt tagja és ingyen és bérmentve segítette az egyetem fejlődését. Akik ezek után sem bíznak a cégben, azoknak javaslom hogy kerüljék a részvényt és a topicot is messziről. Hagyják meg az olyanoknak, mint mi, akik bíznak a cégben. 
Gyulai 2025. 05. 11. 17:50
Előzmény: #15205  Marika113
Elöször is nem lettem kitömve, de bárcsak ki lettem volna. Másrészt a cég továbbra is jó, aki kételkedik a managementben vagy az egyik nagy tulaj személyében, annak ki kell szállnia ennyire egyszerű és végre elhagynia ezt a topicot... Folyton idejártok lebeszélni. De a kételkedők számára itt van egy régebbi cikk, hátha ez más megvílágításba helyezi a dolgokat.
Marika113
Marika113 2025. 05. 11. 17:44
Előzmény: #15204  Gyulai
Kilettetek tömve.
Gyulai 2025. 05. 11. 17:30
Előzmény: #15203  Corleone8711
Csak én tudom nehezen értelmezni a mondanivalót, mert se eleje se vége ennek 🤔
Corleone8711
Corleone8711 2025. 05. 11. 16:20
Kevesek, vagy egyedül mondhatom el magamról, hogy "terv szerint", az április 20.-án OTP szakmai topicban feltett chartom rá a bizonyíték. Belinkeltek egy hozzászólást, rákattintva a dátum túl közel volt április 2.-hoz, így átfutottam a Shooting Staros naptól kezdődő beírásokon. A non + ultra Vicus2000 beírása, hogy aki nem mohó az adja, követő nap pedig egész napos tömést írt a kanócos előzőről, ez 100% beteljesülés. 2. Marika beírása aki felhívta a figyelmet a még nem megszavazásra. 3. ami félős kereskedésre, nem csoda, a Trump vámos vérengzéskor tőkéje 1/3-át elveszthette, Beze jelezte a napimines zárót szar gyertyával, de hagyta, hogy leugassák a fejét és meghunnyászkodott. A másik, szakmaiatlan, vagy talán megvezető kamú beírás kálámbóé, aki még fizetésből is vett, a csúcson, számomra idegen nickek lihegték túl, akarva, vagy akaratlanul dolgoztak a bennfentes eladók keze alá. Az elliotosok iránt nagyfokú ellenérzés részemről, sem hatékonyság, sem becsület szempontjából nem ütik meg a mércét, fibózók és RSI-izők szintén, ebbe a 3-ba mindent bele lehet magyarázni, szóval a duplacsúcs nyakvonala 850-nél letörve, alakzat él, még akkor is ment a "terv szerint" 4. hullámmal hitegetés, ismerve a jellemvonást én közben eladást feltételezek, utána a 4. hullámról váltás A,B,C korrekciósra, már ha 3 hullámos szerkezetet indított a sárgatúrós mészárlás, nem pedig1, 2, 3, 4, 5-öst, akkor se 4, sem az ABC-vel vakerázás nem jön be. Tőzsdepsycho változatlan, stockholm szindróma, utólag, saját hibából sem tanulás, és ami végképp undorító, gusztustalan a "kisbüfik" csepülése az esésért, hogy ők adják, amikor ők áldozatok, a bennfentesek pakkjait csúcson megvevők. Ez május 1. írásom, ezekkel a gondolatokkal, nem összefoglalva, részleteiben találkoztam a topicban, ezzel csak azt szeretném kihangsúlyozni, senkitől, semmit nem loptam. http://keptarhely.eu/images/2025/05/11/v02/20250511v02z620x1.png
stacstac 2025. 05. 11. 09:56
a pénteki kereskedésen és a fórum beírásainak a darabszámán is látszik, hogy lenyugodtak a kedélyek - aki ideges volt, az vagy eladta, vagy megnyugodott

mindenkinek kívánom, hogy legyen befektető és akkor adjon majd el, amikor komoly vételi erő van

pénteken már vettem újra - ahogy adok el másik poziból, úgy fogom venni tovább ezt (jobb befektetés, mint egy békási panel 50M-ért jeligére)

4IG/AKKO/APP/VERTIKAL/RICSI TL
42/18/26/5/9%

jó spekit Mindenkinek és bízom benne, hogy nincs harag Senkivel   ;-)

Unforgiven73 2025. 05. 09. 20:54
Emelkedés volt ma, érezni a fórumon is : tizedelődött a beírások száma....

Topik gazda

Static
Static
4 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek