A kínos az , hogy adod itt a nagy májert, de egész egyszerűen képtelen vagy higgadtan le kezelni egy ilyen alapvető szituációt . Szánalmas … Ha idén kezdted volna a tőzsdét akkor azt mondanám , elmegy …
én már vettem, köszönöm kérdését. Jaj hát nagyon várom már, hogy kitiltsák mát innen. ritka egy paraszt figura az összes klónjával együtt. :) arra az alkalomra meg fogok inni egy jéghideg bambínót.
Idáig passzívan néztem a hozzászólásokat de amit a “tanárnő “ a folyamatos vesszőfutásával művelt napok óta egyre nehezebben tudtam elfogadni! De ahogy látom a fórum többsége hozzám hasonlóan gondolkodik!
Megtaláljuk a módot rá, ha úgy van, illetve nem csak a képviselőkön keresztül járható az út :) De örülnék, ha nem kéne idáig eljutni ezt csak azért mondtam, hogy számoljunk ezzel is mint opciónális megoldással. De bízom elsőkörben, hogy tiszta játékot akarnak játszani és idővel elkezdenek kommunikálni is.
Szvsz engedjétek el ezt az Eszter dolgot. Sajnos mindenhol van pár megkeseredett öregasszony, aki nem lát nem hall csak idegesíti folyamatosan az embert (pl. Delta szektás hajrás Kata). Valószínűleg nem igazán látják magukat kívülről és egy megborult értékrenddel rendelkeznek, kellő empátia nélkül.... Sajnos ezek a menthetetlen kategóriák, így el kell őket engedni a lejtőn....
Appeninn Holding Nyrt.