Nem lehetne, hogy mindenki túllép a személyeskedésen végre és egymás kritizálásán? Ez azért appenninn topic, hogy a cégről folytassunk diskurzust, elemzéseket osszunk meg gondolkodjunk... Már így is nem egy embert sikerült elüldözni... És például az olyan emberekkel basztok ki, mint én aki szívesen folytatna eszmecserét nálam tapasztaltabbakkal a részvénnyel kapcsolatban...
Mert alapvetően nem lenne baj, ha látnánk a víziót, mik a tervek, esetlegesen célszámok, akkor az ember nagyon szívesen lemond az osztalékról. Szóval a javaslattétel, csak végső kikényszerítő eszközként, de ott lehet a zsebünkben.
ha piaci alapon működne, akkor nem kapott volna ilyen feltételekkel és ennyi hitelt a cég, így nem tudott volna ennyi ingatlant vásárolni, és így nem lehetne ennyi az eredmény sem
most volt egy 200Mrd-os hiteles pályázat és a bankunk azt mondta, hogy fél órán belül elfogyott az egész keret - szerinted az ilyeneken hogy lehet hitelt nyerni?
Ebben az esetben nem állna érdekünkben javaslatként elküldeni a pénzügyminisztériumnak esetlegesen egy országgyűlési képviselőnek? Nyilván a cég jelenleg profitál belőle, de ezzel csak akkor járunk jól, ha valóban lesz osztalék előbb utóbb. Ehhez mondjuk hozzájárulna a nyílt kommunikáció. Amennyiben nem kaptok érdemleges vagy bíztató választ a vezetőségtől és a közeljövőben nem kezdenek el nyíltan kommunikálni, akkor érdemes lenne az előbb említett eszközhöz nyúlni, hátha egy törvénymodosítással korlátozni lehetne a pénz végtelenségig való eredménytartalékba helyezését.
Nem értem mi kell még a Static-nak, hogy ezt a klónt kivágja innen. Őt nem idegesíti, mert engem már nagyon bosszant. A klón mögött lévő valakinek üzenem, hogy te egy beteg, rossz indulatú, boldogtalan ember vagy. Most új Pápánk van talán Ő segíthet rajtad, de nagyon mélyen magadba kell nézned, hogy valami pozitívumot találj magadnak. Szomorú vagyok, hogy ilyen embereket is teremtett a Jó Isten, miattatok találták ki szerintem a gyónás intézményét, de ahhoz el kéne menni a templomba.
Colombo írta, hogy a ptk-val nem volt összeegyeztethető, ami kimondja, hogy az ingatlanból származó jövedelmeddel azt csinálsz, amit akarsz. Szvsz ezt simán lehetett volna kezelni az általam leírtakkal, tehát úgy költöd el, ahogy akarod, de ha osztalékként kiveszed, akkor jár az adókedvezmény.
Az eredeti szabályozás, nem adott erre lehetőséget, nem? Csak ott az volt a probléma, mivel kötelezően elő volt írva az elvárt osztalék kifizetése, így gátolta a növekedést.
Abban egyetértünk hogy aki felszállt erre a vonatra az saját akaratából tette és ne mutogasson másra! De azért azt nem gondolod komolyan remélem hogy ebben a papírban bármi is piaci alapon működne egyenlőre! Vannak itt jól informáltak , spekák és egy pár szerencsevadádsz! A kereskedés módja, a fórum szétverése, kommunikációja ugyanaz mint az opimus ,konzum stb papírokban 6 évvel ezelőtt. Nagy dolog van itt készülőben kérem!!!!!
Appeninn Holding Nyrt.