Esély itt sose volt osztalékra, SZIT-nél kötelező beterjeszteni, de ezen nem vitatkozok, nem is érdekel igazából. Nem az én bajom. Egyszer volt osztalék talán 7 forint.
Bevallom hogy én a kereskedést nem is figyeltem,csak a fórumot. De már a regisztrálás alatt mikor még sorban álltunk már mondta ott egy kibüfi hogyha nem lesz osztalék akkor már itt a kgy-en kiönti a 80 millás pakkját..
Én csupán arra utaltam, hogy ha 800-Ft/ rv. a tőzsdei érték, akkor is csak kb. legalább 1200-Ft/ rv áron tud új részvényt kibocsátani tekintettel a valós eszközértékre és a jelenleg hatályos törvényekre.
Azért ezt gondold végig! Az esély megvolt végig! Még húsvét elött és után is megvolt az esély az osztalékra! Minden a szavazáson múlt, a többi csak javaslat előterjesztés volt! Előbb utóbb így a macskádnak annyi lesz..:)
Neked külön köszönet, hogy végig odafigyeltél a fórumra, MIKE. Ha már engedték, hogy ez megtörténjen. Mert ahogy beállt a 90ezres pakk 800-ra, és vki elkezdte írogatni azután ,hogy nem lesz osztalék, akkortól öntötték a papírt. Pedig Te folyamatosan írogattad, hogy még nem is volt szavazás.
sok minden érthetetlen ebben a közgyűlésben. kezdve, hogy láthatóan nem vették a fáradtságot, hogy az érkező kisbefektetőket várják-leültessék, érkeztessék, stb. Talán a jövőbeli érdeklődést próbálják a közgyűlések iránt csökkenteni. Az, hogy többen végig közvetítettétek, nem normális, kimondom,: tilos. Miért engedték? Az, hogy közben vki kereskedett is, az egyértelműen bennfentes kereskedés esete. El tudom sajnos képzelni, hogy semmi következménye nem lesz. Nem tartották kordában a hangulatot. Hogy ott helyben lehetett javaslatot tenni, ami pedig javaslat néven lett közzétéve, az nem lett javaslatként kezelve, stb. lehetne még sorolhatni.
ez a tanulság tavaly BIIF óta egyértelmű lehetett mindenkinek. Nem kötelező az osztalék. És ezt rengetegszer beírtuk ide is. csak javaslatot tenni kötelező rá.
Kicsit utánanéztem a BIF és App szit részvényeknek, én ezt derítettem ki: BIF: névérték: 10 ft, kap: 141 503 mft, rvszám: 287 024 440 db, App névérték: 100 ft, kap: 36 002 mft, rvszám: 47 371 419 db BIF közkézhányad: 25.01%, p/bv=2.1425, árbevétel: 8 188 976 ezer HUF App közkézhányad : 47.07%, p/BV= 0,7637, árbevétel: 19 488 ezer EUR Ebből én azt látom, hogy az Appeninn jelentősen alulértékelt, ennek körülbelül 2000-2200 ft körül kellene lennie. Valószínűleg azért történt ez a kis aljas húzás a részükről, mert a közkezet próbálják csökkenteni ily módon, de minél olcsóbban. Én ezért szálltam be ide a tegnapi nap folyamán, mert nagyon alulértékelt, bár tudom hogy gyomor kell hozzá.
Azért a várható eredmények alapján közel 50% diszkont van a papírban! Akik kiszórták szintén rághatják a körmüket , ugyanis amilyen szűk volt az ajtó befelé , ugyanolyan szűk lesz befelé ! Nagyon hézagos volt az a könyv! 100 ezer db- al csodát lehetett volna csinálni. Bármelyik nap kijöhet egy közlemény , hogy felfüggesztik a keteskedést mert jelentős árfolyammozgás várható !
Ezzel nem értek egyet! Dániel nagyon is jól tudta, hogy mi lesz a nagycsütörtöki közlemény következménye! Ne legyünk naivak! Itt ok-okozati összefüggés van! Tisztában volt vele, hogy a speka kisbüfik között pánik lesz. A miértet még mindig találgatjuk! Egyszerűen csak le is szavazhatták volna a kgy-n a javaslatot, de valamiért alacsonyabb árfolyamot akart látni….
kerdezem én, ha a Mol nem adnak 275Ft osztalekot hanem Hernádi betenné dkj-be ad1. hol járna a mol árfolyama? ad2. a shareholderek ejjel vagy nappal utottek volna agyon? :)
ha én vagyok a tulajdonos akkor választhatom, hogy 1. kiveszem a profit egy reszet 2. ujra befektetem es akviralok 3. ujra befektetem es lekotom az 1. pontot leszavaztak de ki szavazta meg a 3. pontot?
Appeninn Holding Nyrt.