A darabszamokba nem néztem bele, csak hallgattam a regisztrációnál, a "kör" darabszáma nem csökkent a tavaly szeptemberi állapotokhoz képest. Ezt bizony a valós közkéz szórja egymás között.
Dióslaki Gábor úrnak ezúton is köszönöm a részvételt és a segítséget, néha túltolta kicsit, de minden lehetséges visszás dologgal szembesítette a vezetőséget.
Olyan érzésem volt, hogy a lényeges döntéseket nem ők hozzák, csak az operatív részét viszik, béreket fizetni, adminisztralni stb, de ne gondold, hogy ők lezavarnak egy ingatlan beruházást.
Az első kettővel már felb@szták az agyamat és eljöttünk. Egy dolog maradt, a merlegfőösszegen belül az ingatlanok arányának min. 70%-nak kell lenni, ha ebből kicsúsznak akár az év során is, akkor ugrott a SZIT. Kb ez a fék az egész rendszerben.
Na ez egy baromság, akkor most várni kell, hogy jöjjön a zuhanás vagy sem. Össze vissza beszéltek, következetlenül. A meglévő ingatlanokat meg nem tudják eladni, de majd ők megveszik a tutit jó áron, mert ugye mindenki más hülye! Kiöregedett banda ez, akik nem valók egy részvénytársaság élére!
Ma 700-on kiszálltam, (570-es beker) Néhány nappal ez előtt 900-on is kiszállhattam volna. Megéltem a 150 alattit, majd az 1000-is. De ma nem csak a SZIT várományosok veszítettek, hanem a NER is legalább 2% 2026-ra. "Tegnap" Matolcsi ma Jelinek, majd jönnek a holnapiak! - Képtelenek tisztességesnek lenni. A Vejkó az előző választások előtt Spanyolországba menekült, ma már máshol kísérletezik, ti meg Szívjátok a porát. Ki tudja még meddig verik le, aztán mindenki mehet amerre lát. - Ha hagyjuk!
Az a gondom hogy az igazgatótanács nyíltan elmondta hogy akár éveken keresztül lehet tolni mindent eredménytartalékba. Tehát csak az marad hogy a jól befektetett eredmények megjelennek majd a rv árában. Hát ezt kell megtapasztalni hogy így lesz-e.
Az kizárt, hogy lesz valami nagy akvizíció és esetleg be akartak vásárolni? Vették azért a papírokat szintenként rendesen. Tőke pedig kb. annyi van a cégbe mint a béten szinte sehol. Abból azért lehet nagyot durrantani. :) Természetesen picit én is csalódott vagyok, mert vártam egy kis osztalékot/én kb 60-70 forintra számoltam/, és hazudik aki azt mondja hogy nem számolt osztalékkal és nem csalódott. De ettől nem fog megállni az élet. Itt a lehetőség venni és bővíteni. :)
Appeninn Holding Nyrt.