Avelino-s gyerek azt szajkozta hogy nincs felhatalmazása bármit is mondani. Az igazgatótanács de leginkább a gyórgyi pedig azt mondta figyelik a lehetőségeket,de jelenleg semmi nincs látókörben,mert nem tudják hogy mennyi loveval kalkulálhatbak
Értem én,de ezzel a jövő évi osztit is elővetíti.Igazi magyar virtus,mindenhol a negatív szar folyik,persze ha az a cél hogy a többséget kirázzák,akkor tökéletes a recept.
322 nél meg baszi nagy! :) '~700 környéke a 0.618%-s korrekció! (695) 700 alatt 16k ment ki! Az 500 durva lenne, mert 620-600 erős támasz! 612-s csúcs lenne az első szakasz! A nagyok nem adják, csak a pánik és csalódottság sújtja még egy kicsit! Közben megjelentek a vevők is... Meglátjuk ha megnyugszik és kalkulálunk. hmm
Nagyon gyenge a management lassanként kiszállok esetleges nagyon alacsony árnál visszajövök, de a spekázáshoz vannak jobb helyek is, mint ez a szarkavarás. Ha meg 1000 környékére menne, akkor itt úgyis sokan kiszállnának, waterloo-t el lehet felejteni egy jó időre. Mindenkinek sok sikert!
Én is szeretném megköszönni mindenkinek akivel az elmúlt egy évet végig bírtam. Kiemelten Farkasnak! Amikor tavaly beesett 622ről és átlag 610be voltam, azt hittem sírok. Tipik spekának vettem meg akkor, aztán az itt olvasott elemzések és fórumtársak hatására nagy jövőt láttam ebben a cégben és azt gondoltam egy szép sztorit húznak fel belőle, a speka szemléletem átalakult hosszútávú elképzeléssé, ami egészen múlt csütörtökig tartott, ahol is ez megváltozott. :) Köszi a többieknek is.
Mondjuk azon kívül hogy nem lett osztalék nem sok infóval lettem gazdagabb. Max ha még beleveszem az Avelino-s gyerek covid2 megjegyzését. Györgyi szavait nem lehetett érteni. Szinte suttogot.
Hát nem ezt vártam,de nem ez lesz az utolsó ilyen dolog ,ami megerősít.Köszönet az infókért. És itt én sem az osztira gondolok,hanem az elmúlt napok inkorrektségére+ a maira.
Appeninn Holding Nyrt.