Azt nem tudom hol volt ez a rengeteg szakértő? Előbújtatok a sötétségből? Pityu ! Te kicsit nem akarsz pihenni? Család, kert nincs? Borzasztó smit műveltek,de tényleg. Péntekig nem akartok várni a jóslatokkal?
Most nyilatkoztad le a lényeget te farkas " féle" ! "Minden az osztalékon vagy a terjeszkedésen múlik" A TA- nak vajmi kevés köze van részvény árához! Az csak a te manipulációd! Az elemzéseid kb egy időjárás jelentés szintjét ütik meg! "Lehet hogy esni fog ,de nem biztos! Csak akkor derül ki ,majd ha elered! Ha nem esik akkor nem fog,de ha elered akkor viszont igen. Lehet 2 órát esik , de reggelig is eltarthat! Utólag kiderül, de én megmondtam!!!
Még 7 hónapig is itt szívhatunk és az még teljesen természetes? Az igen. Így ráérnek 4-5-6 vagy 7 hónap múlva is benyögni egy új akvizíciót. Akkor a Warerloo majd 2027 novemberére csúszik?
Igen, az a piros "vázlatos" terv, teljes app, sok éves mozgás szerint!! Az már akkor oda került, amikor 133.5-nél fordultunk! Ebbe a szakaszba dolgozik a kék trend, aminek a célja 935/100% és lehet belőle 161.8%, 1231-s árfolyammal! Ez erősítené a piros 1162-t, de csak 1080-ig mentünk (-82 pont) Ez így is szép teljesítmény! Arra ne számítsunk, hogy egy ilyen tervezet, minden szintje, teljesen pontoson teljesüljön! Ráadásul minkét trend szintje az árfolyammal is passzoljon egyszerre! Ennyi! A korrekció innen indult meg (1080), ami egy kicsivel feljebb is lehetett volna, ahova rajzoltam egy nagy kérdőjellel! A korrekció elérte a technikai szintjét már (842) és alá is szúrt, de lehet ennél nagyobb is, vagy kisebb, de az már nem:)) Ja és még indulhat magasabbról is, ez még benne van, de ezeket később láthatjuk csak meg! Ezek mind azon múlnak, hogy mekkora és meddig tart a korrekció! Az előző 4 hónapig tartott és kisebb volt! Ennek duplája is megengedett most, nem követelmény, de 1 hónap már "lement"! Röviden ennyi! Minden az osztalékon vagy a cég terjeszkedésen múlik! Az utóbbi nagyobbat húzhat az árfolyamon, mint az osztalék..
Appeninn Holding Nyrt.