Nem igaz, a tavalyi nem ez volt. A mostani az undorító: SZIT + folyamatos cikkek még a héten is megjelent egy, hogy a legmagasabb osztalékot fizeti, folyamatosan sulykolták, hogy itt bizony osztalék lesz, nagy előrelépés. Teljes félrevezetés, erre ma ébresztő. :D
Én nyugalomra intenék mindenkit!! Próbáljátok objektíven gondolkodni, vegyétek elő beszámolókat, hátha az alapján tudtok objektív döntést hozni. A részvény piac amúgy is egy hosszútávú játék...
Az pedig külön látványos, hogy bekészített cikkek a portfólión és a vg-én 1(!!!) perc eltérés a két megjelenés között. Tudom ez is véletlen. Máskor semmit nem írnak nap végéig bezzeg most. Köszönjük.
Tavaly aprilis elejen is ez volt. Mindenki varta az osztalek bejelentest es ment fel az arfolyam lassan 612-ig, amikor bejelentettek hogy nem lesz, es meg aznap esett 612-rol 550-ig, majd a kovetkezo hetekben tovabb csorgott 450-ig, es akkor nem is volt igeret osztalekra, csak remeltek a kis reszvenyesek hogy lesz. Az 25,5% eses volt tavaly. Szerintem most is ez lesz csak melyebbre megy, mivel most igeret is volt osztalekra, igy sokkal nagyobb a csalodas es a harag az atbaszas miatt. Szerintem boven 700 ala fog visszamenni. Nem kell sietni a vasarlassal.
Appeninn Holding Nyrt.