Gerike, mit jelent ez az ötödölés, a BIF -et sohasem követtem így nem tudom mi történt ott. Én csak az ötödölős gyilkosról hallottam (138. rész).:) A felvilágosításodat előre is köszönöm.
Nyugodtan beszélj a korrekcióról is, az is hozzá tartozik minden papírhoz. És persze mondani sem kell, hogy a vizuális kísérettel ellátott gondolatok űrt hagytak maguk után.
Hát itt sem lehet olyan nagy,5% alattiak meghúzódhatnak az árnyékban.A Bétes adat nem mérvadó szerintem.20-25 % nál több kisbefektető nem biztos hogy van.Vajon a frissített részvénykönyvet látnánk ha bemennénk kikérni?!
BIF-nél nagyon alacsony a valós közkéz, ezért gyakorlatilag bárhová tehetik, nehéz vele összehasonlítani. Többen is leírták itt, funda alapján olyan a BIF 500, mint itt a 2000.
Opusnál bármi lehet! A következő szint ~630-660, de ez egy gyors mozgással 100-s rsi-t adna, ami ki van zárva! Több dolog lehet, hogy elérje a 630-t! Felszúr és vissza is esik! Ez nem jó! Vagy menet közben mindig visszazár és lassabban halad a cél felé, így az rsi nem akad ki, mert a záró érték a lényeg! A korrekcióról nem is beszélek, mert mindig kiakadtok! Ahhoz, h gyorsan haladjon, felszúrjon, nyilván kell hír is! Szerintem tud még feljebb menni most, de a ~630-ra lépcső kell bele! Napos idősík! (helikopter)
Arról fog felismerni, ha elmegyek, hogy egyedül engem fognak kizavarni a gyűlésről szivarozás miatt, meg szerintem erősen fogok köhögni , mivel nem dohányzom.Összefoglalva egy fuldoklósan köhögő szivarfüstbe burkolózó valakit kivezetnek az én leszek.:)
Appeninn Holding Nyrt.