Odébb mennél? Pont nem érdekel senkit az összevetésed másik papírokkal! 😁 Ha a te véleményedre leszünk kíváncsiak, majd átfáradunk a te fórumodra! Úgyhogy kérlek, ne csinálj magadból nevetség tárgyát! Normális ember szóból ért. Itt nem szívesen látunk! Szia! (De mehetünk széttrollkodni a te fórumodat is, ha ragaszkodsz hozzá! 😉)
Benne volt de én mindig írtam szerintem megmarad a certi…Beírtam a pozíciót is . Ne az legyen , hogy kamu .. Még rá is bővítettem. Azt is beírtam én meddig nem adnám el . Most hol tart az árfolyam ? Hol adják? . Pont onnan ahol írtam Milyen érdekes …Tudom szerencse nekem mindig .😂😂
appon kívül 3 vagy 4 papíromról lehet tudni amim van. egyet épp neked írtam amikor itt verted a nyálad,hogy mid van.igaz aból reggel/délelőtt adtam el.
Nah, figyu nagyokos...a Ricterben benne volt, hogy lemegy 10k alá és kiüti a certit...a végén nem tette...de ott még lazán volt egy 10% mínuszra esély, de ahol te vetted ahhoz képest meg 20% is... Szóval te semmi mást nem csináltál csak feltetted a pirosra az X összegedet és ez most épp bejött...nah szevasz
Napokkal ezelőtt beírtam ide mikor Colombo bohócozott , hogy én mibe mentem., Na most szerintem a kérdés el is dőlt nagyon gyorsan.. .javamra … Mindig kimagyarázzátok a töketlenséget. .. Lehet van más papíron de meglátást nem sűrűn írhatsz.. Most elgondolkodtam ha Ff nem tesz chartot fel , akkor ennyire gyenge a topik , hogy megáll a világ??
Persze, csak sajnos ez a 13,560548mforint nem igen releváns, hiszen majdnem semmi forgalom van,ebből messze menő következtetést nem vonnék le, ha megnézed a régebbi kereskedést ilyen napok is voltak akár hetekig is eltartott. És mindig megindult utána hirtelen.
Appeninn Holding Nyrt.