Tudjátok hogy elérte a 750 et, látod a könyvet .. Mégis ültök nézitek az eget . Közben vagy 6 helyen kereshetnél.. persze fontos a pozícioméretezés. Az se komplett aki egy ilyen szarba 100 ezret vesz..
Nem kell temetni, nem fog Ő elmenni, de most elege lett ebből a fröcsögésből, amit kapott az elmúlt időszakban, egyébként reggel is itt volt, hát a chartjai az már más kérdés. Nekem is elegem van a szomszédos bandából, ezért én is visszafogom magam és nem fogok hozzászólni a fórumhoz, de azért figyelni fogom és mivel kurva nagy pofám van ezért nem esküszöm meg rá, hogy sokáig kibírom a csendben maradást. Most tesztelem magam. Legalább több időm lesz a Mollyra, meg az új Merci kiválasztására.:) Mindenkinek kitartást kívánok !
Faerkasfű! Remélem nem adod ilyen könnyen a bőröd? El kell engedni ezeket a megnyilvánulásokat és azokkal társalogni és segíteni akik ezt igénylik és érdemesek rá. Amúgy hogy részünkről viszonylag adásszünet van,most is folyamatosak az appal kapcsolatos megnyilvánulások odaát. Igazából nem tudom kit akarnak még meggyőzni vagy bizonyítani,de ezen már azért mosolygok. Szerintem Te is tégy így. Megértem hogy besokaltál,de ha lehet csak annyit azért tegyél be, hogy jelzed előbb utóbb visszatérsz. Kösz!
A rohadt életbe! Elegem van a sok hülyéből! Ez a tipikus, másiknak keresztbe tevős, lehúzós magyar mentalitás! Baromi unalmas! 😡 Meg kéne tiltani itt a fórumon a másik minősítgetését! Ennyi. Kizárni azt, aki képtelen a normális együttműködésre! Én nem a szakmai viták ellen vagyok! De ez céltalan, kisstílű áskálódás, olyan pitiáner, hogy a hajam égnek áll! Ha valakinek más az elképzelése, akkor dobjon fel egy chartot, magyarázattal, miért nem ért egyet a másikkal! De az a suttyóság ami itt megy, bemondásokkal, a másik alázásával, kárörömmel fűszerezve, az már szint alatti! Az ide tartozó emberek értékelik Farkasfű munkáját! Ha valaki ezzel nem tud azonosulni, az ne jöjjön ide, van még másik 100 topik, vagy csináljon magának!
Törölt felhasználó2025. 02. 11. 10:55
én is szeretném megköszönni a chartokat farkasfunak
Nem is értem azokat akik őt ezért támadják, hiszen ő a TA szabályai, számításai alapján szerkeszti a chartokat, hozzátéve a kommentjeit és több mint 20 év személyes tapasztalatát. Sokan sokat veszítünk ezzel, hogy mostantól nem lesznek a chartjai. Kár érte!
szerintem leszedte őket, hogy senki ne találja meg mostantól a fa**ságaival, hogy ezt írta a rajzon meg azt írta a rajzon
szerintem nagy hibát követtek el azok az emberek, akik miatt ezt lépte farkasfu
eddig mindenkinek próbált segíteni, teljesen önzetlenül - egy ideig még azoknak is, akik csak szapulták a rajzait
de úgy tűnik, hogy elég volt Neki ebből - és ez persze emberileg teljesen érthető - az ember talán csak a gyerekeivel tudja azt megtenni, hogy bármit mond, vagy tesz a gyereked, attól még önzetlenül és feltétlen szeretettel támogatod Őt
de mi nem vagyunk farkasfu gyerekei - már az is csoda, hogy eddig bírta
és most szeretnék köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik miatt erre a döntésre jutott - remélem most elégedettek, hogy egy ilyen jóindulatú és tapasztalt rókát sikerült eltántorítani attól hozzáállásától, hogy mindenkinek segítsen, aki megkérdezi Őt
kedves farkasfu!
azért bízom benne, hogy azokkal az emberekkel, akik fontosnak tartották az írásaidat és tisztelnek, továbbra is kommunikálsz majd
jó spekit Neked - nekem továbbra is Te, macibear és Fibo vagytok a csúcsok
Appeninn Holding Nyrt.