Még az sem tisztázott, hogy az adózott eredmény (~200 forint/r) 90%-át fizetné, vagy az átértékeléstől tisztított eredmény (~125 forint/r) 90%-át? Elméletileg és gyakorlatilag az első is lehetséges. 55 nap és többet tudunk.
Az idei eredmény nélkül a saját tőkéjének kb a 25%-a cash-ben van, azzal együtt kb 35% lesz ez az arány. Kérdés, hogy mekkorát szeretne nőni. Ha kimaxolja, akkor semmiképp. De a lényeg ott van, hogy ha nincs megfelelő célpont, ahogy tavaly sem volt, akkor nem lehet csak úgy ülni a pénzen, mert ugrik a SZIT tagság.
Fish = kis cápás történet:) bébi cápa dun dun dun dun dun dun kis cápa dun dun dun dun dun dun dun nagy cápa dun dun dun dun dun dun dun hatalmas cápa dun dun dun dun dun dun dun fehér cápa dun dun dun dun dun dun dun lány úszik dun dun dun dun dun dun dun cápa látja dun dun dun dun dun dun dun lány látja dun dun dun dun dun dun dun cápa közelebb kerül dun dun dun dun dun dun dun lány úszik dun dun dun dun dun dun dun cápa közelebb kerül dun dun dun dun dun dun dun lány úszik dun dun dun dun dun dun dun cápa közelebb jön
lány gyorsabban úszik lány sikít aaaaaaaaaaaaaaaah! cápa eszik yum yum yum yum yum yum rossz cápa
Most van értelme igazán megjelenni és szavazni! Aki akar valamit, annak ott a helye. Látva a tulajdonosi struktúrát, szerintem kötelező a megjelenés..!
Már nem vagyok hadnagy se, főnök vagyok magas rangban, nekem még a Chuk Noris is jelentkezne, ha találkoznánk. Az asszony nem látta még a Dollyt, Ő csak a Marika nénit ismeri, így nyugodt.:)
Az elmúlt néhány év közgyűlésein úgy nézett ki a "népakarat" hogy alig volt jelen párszázezer kisbefektetői szavazat. Nagyon kevesen veszik a fáradságot hogy elmenjenek és szavazzanak.
Appeninn Holding Nyrt.