Szumma szummárum a lényeg a kicsik 35%-os aránya, ezért a közgyűlésen lehet, hogy még szavunk is lehet. Ha nem, akkor is látják majd a népakaratot és fel lehet tenni a kérdéseket osztalékfizetés, beruházás stb kapcsán, amiről most a parttalan vita megy.
Ennyi felesleges szófosást! Azért ilyen gyenge a gazdaságunk, mert itt fórumozgattok ahelyett, hogy valahol a rendesen dolgoznátok. Értelmes emberek vagytok és ennél többre képesek.
Palika, tájékoztatlak örömmel, hogy 6 papíromból 1 zöld. Gondolom, most nagyon örülsz, hogy megtudhattad. (na engem kb pont ennyire érdekel, hogy mit írsz be a papírjaidról. )
Mikor mondtam neked ne legyenek vérmes reményeiid nem hittél nekem. Sose mondtam hogy nem lehet itt vagy nem fogsz pénzt keresni; de! a tavalyi túlzott osztalékvárakozás nem teljesülése miatt kissé megcsappant az érdeklődés. Dániel féle kétes alakokról megvan a markáns véleményem. De ez a vadkelet.. leírtam világosan valami itt nem kerek.. vagy nagyon alá tok vágnak vagy megfogjátok a Télapó lábát .. inkább külsőleg szemlélem..
Most mondjam azt, hogy ez a részvény egy ritka nagy fostalicska? Mert az is igaz, az összes valamira való kis részvényt felhúzták már az egekbe, még azokat is amelyeknek 3-4x annyi a közkeze mint ennek. Na azért egy fostalicska ez a részvény,, meg az adócsaló tulajdonosától is! Na akkor erre varrjatok gombot!
Appeninn Holding Nyrt.