Toka Ur kicsit segit....van egy cég ami arra aspiralt hogy platokat csavaroz meg hegeszt fel jarmuvekre....ezt régen a Currus meg az Armcom megoldotta...
Raus Ur, hazaérek majd felrakom a mixet.Beugrottam presszozni, nem kell borjumájat keszitenem mert a nejem szerint az ujjam miatt ossze sem tudom vágni, majd Ö elkesziti.
Aaaa.....a politika irányitja a gazdaságot Vicuska, de most Lady Justicia is helyrerakja amit kell.Akko-n ne izuljon, hamarosan veszik majd.Ki jonnek a hírek hamarosan.
Tisztelt Toka Úr! Kinyitott az Akko...Vesz Ön is 500 db-ot, ilyen "jó" áron? Mostanában sokat tetszik foglalkozni a politikával, kevesebbet a részvényekkel... Szép napot és hétvégét Önnek!
Igen, bár Horváth Lórántot én inkább Legfőbb Ügyésznek tudnám elképzelni. Vagy Legfőbb Ügyésznek például a Zamecsnik Pétert is akár. Igazságügy időközben el is dőlt, ismeretlen nevű szegedi hölgy lesz, attól még lehet jó.
A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánját, Dr. Görög Mártát kértem fel igazságügyi miniszternek – írta Facebook-oldalán Magyar Péter.
2026. áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 2,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat, egy hónap alatt pedig átlagosan 0,4 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak – derül ki a KSH friss jelentéséből.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi