Hát Harding Úr, a mai százados történetén úgy megdöbbentem, hogy délután beszerzésre került egy Tisza tábla, most hogy megjöttem ki is raktam az ablakba.Haverok is kértek, szerzek nekik is.
Lassan menekülőre fogják a patkányok... kiba nagy rottenbiller lesz ebből srácok...öröm lesz nézni! Már csak a Tisza kétharmad a kérdés, de ahogy haladunk az időben, és kiderül még egy-két zaftosabb hazaárulás sztori, akkor szerintem az is meglesz.
Na, Endre le is hűtötte gyorsan a kedélyeket, már 23% a Tisza előnye. Ha a mérésein múlna, akkor áprilisra egypárti parlament lenne. 110%-os részvétellel.
A "megnyerő arc": Rendkívül karizmatikus, jóképű és kimondottan intelligens férfi volt, aki jogot tanult és politikai ambíciói is voltak. Kit írtak még igy le ? ? Ted Bundy 😁😁😁 https://www.youtube.com/watch?v=CwYv_0sF1yA
"Egy 2025 júliusában érkezett bejelentés alapján az említett személyek egyike gyermekek online szexuális kizsákmányolására alkalmas eszközök beszerzését tervezte."
Próbálok magamban találni példát az ilyesmire alkalmas eszközre, de nem bírok értelmesen semmi ilyesmit kigondolni, hogy mi a fene lehet ilyesmire alkalmas, esetleg az online cukorkán kívül.
Amúgy azt honnan lehet tudni, hogy ki milyen beszerzést tervez? És mennyire erős, megalapozott tudomás szükséges ahhoz, hogy erre fel rárontson a rendőrség valakire?
Én nem érzem úgy, hogy a rendőrség kirendelése körül minden kerek lenne.
Jaj de naiv vagy.. Te ha bemennel a tv be akkor elotte nem raknad le vhol a keletkezett anyagokat..hát akkor buta volt...de nem úgy nèz ki...kifejezetten intelligens fiatalember..
Érdekes, amit mond, hogy a felettesei letiltottak mindenkit a további nyomozásról, de a társai tovább nyomoztak, amíg ő nyaralt, és folyamatosan megosztották az eredményeket a feletteseikkel. Itt valami sántít. Meg azt is elmondja: semmit nem találtak, semmit nem tud bizonyítani, és a lényeg, hogy SZERINTE ez és ez történt. Lehet, én értettem félre, de még egyszer meghallgatom, ha lesz időm. A szavazáson csodálkozom: egy erősen ellenzéki fórumon nem rossz.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi