Itt sokan azt nem értik, ha nyugdíjat akarnak emelni akiknek 100.000 ft a nyugdíjuk, családi pótlékot, egészségügyre, oktatásra pénz, akkor valahonnan elkell venni. Azt meg attól tudják elvenni akinek van. Pl. tőzsdei cégek, tőzsdei befektetők, lecsúszó középréteg.
Kormányváltás esetén kb. minden neres papírnak kampó pszihológialiag, piacról kell megélni + a befektetők is befogják árazni őket, akkor majd válogatunk, hogy hol van cashflow, hol nincs.
Ezekbe az akku gyárakba nem csak autó aksit lehet gyártani illetve a bmv a byd vagy a merci sem itt fejlesztene ,hanem ahol csak át kel tolni a szomszédból az akkumulátorokat , szerintem nem csak az űriparról van szó én még várok több bejelentést
Többekkel ellentétben én a 4IG-be is vetnék némi bizalmat, bármennyire is neres. A Jászai Gellértet az utóbbi hónapokban annyi fontos lóvásárban megjáratták és szépen nyihogtatták, szerintem csak kell hogy legyen már valami eredménye lassan. Oszt ha mondjuk a kis trump gyerek mikor idejön, lezsírozza a kopasszal, hogy mostantól már a nasa is meg a musk is csak velünk gyártatja a rakétáit, akkor azért az egyrészt felvinné az árfolyamot, másrészt azt még a Tisza se árasztaná el. Amúgy látszik, hogy most a vezér és udvara rá van kattanva az űriparra, ennek akár lehet pozitív hozadéka, mindenesetre jobban, mint az akkumulátoriparnak.
Azt a 88 vagy most 55 ős fickót bírom, emlékszem hogy haragudott rád az akkoban azt állította hogy rá öntötted a sokk akkot ,most meg be vágta az összes appját pénteken egyszere hogy meneküljön .
Nekem 7,9 ha szántó 4 ha legelő 2 db 0.9 ha belterület ezek bérbe vannak adva a tsznek a páromnak van sokall több azt nem tudom mennyi, de ö az övet beművelteti ha nem lenne támogatás nem nagyon érné meg . Nekem igazából csak érzelmi kérdés anyukámtól örököltem amig élek nem adom el .
Azert 1-2en nagyon gonoszak ott...irogattak meg 1 hete hogy soha nem adjak el, meg tartják orokke szinte...most meg már irjak hogy nincs nekik...undorito...legalább hallgatna... ugy nem birom az ilyeneket...na lepek..de figyelek am..
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi