Akkor nincs helye a szavazásnak, hozd a döntést, mi meg elfogadjuk. Vészhelyzet az vészhelyzet. :-) A népnek a vezetőkre szüksége van, mert a döntés nagy stresszel jár. Ha minden felelősség a népre hárulna, az egész társadalom szívbeteg lenne. Így csak a vezetők hullanak betegségekben, a nép meg boldogan dorbézolhat, nulla felelősséggel. Orbán ezért szavaztatja minden alattvalójával meg döntéseiket, ne rajta legyen a nyomás. Ti akartátok....ugye. Arról nem beszélve, hogy a nemzeti konzultáció lebonyolítása mekkora pénz hoz a csókosoknak.
Latom te se figyeltél Papára...Colombo Ur meg is irta pedig:Nem figyelsz a Papára., rossz diák vagy. Appot már règ vennünk kellett volna a Papa miatt. Én szeptemberre kérdeztem meg magamtól, hogy nekem miért nincs a kedvenc részvényéböl. Amikor megvilágosodtam azonnal léptem, azok a vételeim 30%-os pluszban vannak, az ôsszes meg 20%+.Te meg szenvedsz, izgulsz a Ricsiben és nem tudsz vele keresni.Ha belegondolsz minden rv. emelkedett az elmúlt 3 hónapban kivéve a Ricsi.Nem csodálom, hogy depis vagy.
..majd megszavazzuk jovo héten, hogy jo dontes volt e vagy sem...különben meg veszélyhelyzet van, ezt kormányhatározat hosszabította ujra, ez biztos elkerulte a figyelmed.Veszélyhelyzetben más kicsit a dönteshozatali rendszer.😇
Amint behódolnak és beegyesülnek az amerikai államok közé, megnyílik a vámmentes közös piac. :-) Így kell területeket szerezni, nem háborúval. Kilóra megveszik őket.
A betykóját:Trump 25 százalékos vámot vetett ki Kanadára és Mexikóra, míg Kína 10 százalékos tarifát kapottFebruártól az Egyesült Államok bevezeti Kanadával, Mexikóval és Kínával szemben a korábban kilátásba helyezett vámokat.
Öregségemre már nem akarok jó fej lenni.Ez nem sértettség volt.Gerit kivágták, a másik oldal röhögött, pedig volt bohocozás, kocsmatöltelékezés..Ez a tiltakozás egy formája volt.
Jó fejnek tűnsz, barátok is lehetnénk, de ez a diktatórikus korlátozás nekem nem nagyon tetszett. Nem, mintha lett volna mondani-, írni-valóm, de egy csapatot korlátozni egy sértettség miatt, nem igazán csapatépítő dolog.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi