Ugyanakkor nagy forgalommal védte az aljat. Viszont ebben a pár napos emelkedésben sok a fair value gap. SAP-ról nincs most határozott véleményem emiatt. Ekkora rali után már nem veszek, de ettől még mehet felfelé.
Egyébként az 50MA jelenleg visszaverte, a 200-as meg €91nél van. Annyira nem vagyok benne biztos, hogy megvolt az alja, mint a Carl Zeissnél, amikor erősködtem, hogy nem lesz 20, és irány a 38.
€135-re állítottam be értesítést júni 17én, 158-166 közt pattogott aznap. 2023ban fél évig tartotta vissza ez a szint ellenállásként (jó, 120-141), úgy képzeltem ez a szint fogja meg az esésben.A 100 havi mozgóátlag fogta meg. Azért még nem kizárt egy esés, 150nél ránéznék ismét.
SAP-ot illetően én is a saját tévedésem áldozata lettem. Esküdni mertem volna, hogy leér 120 körülre, mielőtt elkezd pattogni. Na mondom, majd ott vásárolok szépen. Oszt nem jött le odáig, és elszáguldott felfele nélkülem. Hát így jártunk.
Mintha squeeze/rotáció lenne. Persze amit tartok, az nem csinál semmit (Puma, Zumtobel, Alstom, 7C Solarparken, UBM Dev., Douglas, Alfen, Hellofresh). Amit eladtam, az megy feljebb: Polytec, Pandora Legjobban meg az, amit akartam venni, de nem tettem: SAP, Carl Zeiss, Siemens Healthineers, Zalando, Renault, Scout24. Ehhez kell hozzászokni :)
Ez négyzetméterenként 3000€ alatt jön ki ha nem számolok aztal, hogy ebből a pénzboől újítják fel a 18 épületet is ( már meglévő lakások). Ha ezt is beleszámítom akkor bőven 3000€ alatt van a nm költség.
A Vonovia 30 új lakást épít meglévő épületek emeleteinek bővítésével Írta: Sebastian SendlakMegjelent: 2026. augusztus 3.Kategóriák: ÜzletCikk: A Vonovia 30 új lakást épít meglévő épületek emeleteinek bővítésévelA Vonovia összesen 18 lakóépületet korszerűsít és bővít a Holbeinstraßén. (c) Vonovia / BierwaldÚj lakóteret hoznak létre a Bärendorfer Bögen városrészben további földhasználat nélkül. A Vonovia lakásépítő vállalat klímabarát moduláris faszerkezetes építéssel bővíti a Bochum-Weitmarban található Holbeinstraßén található összesen 18 lakóépület emeleteit. A projekt keretében 30 modern lakás jön létre, amelyek 83 négyzetméteres, egy erkéllyel rendelkező lakóterektől a 150 négyzetméteres, két erkéllyel rendelkező lakóterekig terjednek. Az emeletek bővítésével egyidejűleg a 18 meglévő épületet is teljes mértékben korszerűsítik. A projekt teljes beruházási költsége körülbelül 9,8 millió euró. A kivitelezési módszer megválasztása döntő előnyöket kínál: A fa viszonylag kis súlya a betonhoz képest ideálissá teszi meglévő épületek tartószerkezetének megtámasztására. Továbbá a modulok magas fokú előregyártása jelentősen lerövidíti a helyszíni építési fázist. Björn Freytag regionális vezető és Sascha Stumm környékfejlesztő hangsúlyozzák, hogy a projekt egy hosszú távú környékfejlesztési terv része, amelynek célja az értékes szabad terek megőrzése egy növekvő városban. Az első új lakások várhatóan 2026 decemberétől lesznek beköltözhetőek.
Carl Zeiss 31,6-nál kiszálltam. Chart alapján kisebb esélyt látok egy dupla csúcsra, nagyobbat arra, hogy ez alkalommal áttöri. Ebben az esetben akár 34+ is lehet a következő napokban. A jelentés miatt azonban nem kockáztatok.
Sziasztok! SAP-al kapcsolatban megkérnék valakit aki ért a technikai elemzéshez, hogy írja meg milyenek a kilátások és hol vannak a támaszok és ellenállások. Köszönöm!
ADIDAS Egyetérek! Én reccs után -agy nélkül - 130 ra tettem vételt (csak nem mertem mondani, mert féltem h okosnak fogok tűnni) :D "úgysem teljesül, de ha mégis, bánnyakánya" jelleggel
Dipp kolléga sztem ez volt az ADIDAS alja..most lokálisan...ha nincs valami nagy para sztem nagyobb időtávon is... :) Grat a vételi szint beállításához! Nagyon érdekes érzés mikor épp a beállított szint felett húz el az árfolyam....
Eurós részvények vitasarok