Egyeteln szavaddal sem tudnék vitába szállni! S nem is óhajtok... :))) (Ez lehet a jó házasság Ritka) :D
Jó akkor mondom mint NEM veszek:
AI semicond bizbaszokat ..kb azokat amiket most szarrá vernek. Memória főleg, mert jött megin KÍNA.. és budget fosokat gyárt USA gyártók marginja meg szevasz. :D
ASML is szopja Kínát....
Ingatlanosokat mert nem értek hozzá (Na mintha bármihez is értenék)
Most bármi defenzívet mert ezeket is veszik mint a cukit. Unilever pl ma. PEP egész gyógyszektor.
EUS autósat megint Kína miatt.
O-Lajosokat mert xarrá vették Hormuz miatt és most ár a senki földjén...
SAP ot nem bővítettem ugyebár... tán az utóbbi idők legynagyobb baklövése(m) :D
AIRBUST, MTU-t, RHM et BAE, Leonardot szalsztottam még el
Olyan telkom rv amit a SZPÉSZIKSZ -tehát Elon Muskotály- rommá fog szopatni! (usa ban lehet a teljes telko szektor ilyen) EU sokra még nem tudom jelent -e veszélyt...
Mit veszek?
ŐŐŐ ez az igazán nehéz. Igazából most azonnalban kb semmit!!! De közel : Nike, MSFT, és a fenti defenzíveket HA jól gyomronvernék mindet (Mert a hülye AI -semicond para miatt mindenki veszi a defenzívet amire én fenem a fogam de óccóbban gondolom és megveszik előlem... Állandóan... ááá alig basz szét az ideg) :D :D
NOC van bővíteném, LMT meg szintén zenész (F)elugrott a ge..ibe! :D
Többi usás hadi és bank cuccos az fenn az égben -s ott röhögnek rajtam. :D
Citi ? Meki? :)
Jó akkor mondom mint NEM veszek:
AI semicond bizbaszokat ..kb azokat amiket most szarrá vernek. Memória főleg, mert jött megin KÍNA.. és budget fosokat gyárt USA gyártók marginja meg szevasz. :D
ASML is szopja Kínát....
Ingatlanosokat mert nem értek hozzá (Na mintha bármihez is értenék)
Most bármi defenzívet mert ezeket is veszik mint a cukit. Unilever pl ma. PEP egész gyógyszektor.
EUS autósat megint Kína miatt.
O-Lajosokat mert xarrá vették Hormuz miatt és most ár a senki földjén...
SAP ot nem bővítettem ugyebár... tán az utóbbi idők legynagyobb baklövése(m) :D
AIRBUST, MTU-t, RHM et BAE, Leonardot szalsztottam még el
Olyan telkom rv amit a SZPÉSZIKSZ -tehát Elon Muskotály- rommá fog szopatni! (usa ban lehet a teljes telko szektor ilyen) EU sokra még nem tudom jelent -e veszélyt...
Mit veszek?
ŐŐŐ ez az igazán nehéz. Igazából most azonnalban kb semmit!!! De közel : Nike, MSFT, és a fenti defenzíveket HA jól gyomronvernék mindet (Mert a hülye AI -semicond para miatt mindenki veszi a defenzívet amire én fenem a fogam de óccóbban gondolom és megveszik előlem... Állandóan... ááá alig basz szét az ideg) :D :D
NOC van bővíteném, LMT meg szintén zenész (F)elugrott a ge..ibe! :D
Többi usás hadi és bank cuccos az fenn az égben -s ott röhögnek rajtam. :D
Citi ? Meki? :)
Eurós részvények vitasarok