Én biztosan nem mondtam ilyen. A márciusi esés óta eltelt időben én nem látok különbséget forgalomban az előző időszakokhoz képest. Ettől viszont még nem biztos, hogy tovább fog esni.
"HelloFresh Közel lehet egy újabb szintlépés lefelé. Nálam a target zóna: 2,8-3,2." --- Nemrég még azt írtuk, hogy 4 euró környékén felhalmozás zajlik.
Carl Zeiss A héten már másodszor jár nagyon közel a 30-hoz. A mai rossz hangulat mellett ez különösen jó. Még 1-2 hétig is ellehet itt 28-30 közt, de 28 alá már nem kellene mennie.
Én ma a manipuláció kapcsán nem a Vonoviáról beszéltem hanem általánosságban. Egyébként egy racionálisabb magyarázat az elmúlt napok autós és még 1-2 részvény emelkedésére: Az AI- hoz kapcsolható papírokat elkezdték adni és egy rövid korrekció reményében átpakolták az utóbbi idő alulteljesítő papírjaiba.
Mindettől függetlenül a VNA értéket képvisel, ezért vettük meg. Szeretném úgy látni, hogy a piac félreárazza, de ezt csak a jövő tudja majd igazolni. Túl közelről nézzük, a napi mozgásokkal nem kéne foglalkozni.
Szerintem (csak Rheinmetallt néztem) még mindig túlértékelt a részvény. Az elmúlt napok emelkedése egy esés közbeni korrekció. Kizárólag az én szubjektív véleményem. Alaposabban nem mélyedtem el benne.
JA ! Pl meg tudja mondani valaki h miért esnek MA a hadi ipari részvények h iráni reeszkaláció esélye megnőtt? Vaagy simán csak risk off van és kész? Meg sokat mentek a legutóbbi aljak óta tehát simán TA ?
Ne komolytalankodjál. Én abszolút a tényekre számokra vagyok fogékony. Ném én vagyok a gyertyás grafikonos ember. A cíkk sem a tőzsdéről szólt anno hanem az újságíró mellékszálként rákérdezett, hogy még tőzdsézik-e.
Eurós részvények vitasarok