Hétfő: Saipem Kedd: Volkswagen, Hugo Boss Szerda: P911 Csütörtök: Zalando Mit vennék ezekből? Jelentés előtt nem szívesen veszek bármit is, másrészt újabban a jó jelentésre is esnek. Zalando elég magasan van a léc, de technikailag jól néz ki Hugo Boss talán kevésbé magas az elvárás. Megnézném, mi jelent jót, és azt megvenném, nem kell aggódni, nem fog felmenni, általában Guidance-t vágják és esik minden.
Novo Holnap rakéta lesz mert megegyezett a Novo a Hims-el h közösen árulják a Novo cuccait... perek után most kezet ráztak. Rövid távra sztem ez jó lökés lesz, így jöv hétre erős emelkedést tévedek. :) (Gondolom ezt már mindenki tudta...csak hátha mégsem) Novo tulajok jöv héten mozi! :D Aztán ha kiderül h horror mozira vettünk jegyet engem szidjatok! :D
A Deutsche bank 44 röl 50 re emeli a Soitec célàràt,utalva a Skywork Solution szerződésre.A Bank of Amerika semleges ajànlàst adott ki de a célàrat 30 ról 46 ra emelték.:)
Trump azt mondta, hogy akár vallási vezetőt is elfogad, csak dolgozzanak együtt. Irán eddig mindig visszakozott, esélye sincs. Persze árthat mindenkinek, de ő jár a legrosszabbul. Lehet nem lesz igazam, de más megoldást nem látok. Ha nem olysn lesz, megint megölik.
Annyiban ellenvéleményt fogalmaznék meg, hogy ott az államirányításban is a síita mohamedán vallásnak van abszolut meghatározó szerepe, ezért a legfőbb vezető méltóságra szerintem továbbra is a legfelsőbb vallási vezető körökből kell nekik valaki. Nem látom azt, hogy ezen hajlandóak lennének változtatni, amíg nincsenek teljesen padlón. Ugyanakkor a padlóra kerülés sok időt vehet igénybe, ami viszont trumpnak nem áll rendelkezésére.
Én ma vettem pár papírt, mert szerintem azért nem választott Irán új vezetőt még, mert a háttérben megy az egyeztetés. Meglátjuk, hogy igazam lesz-e, ezt a teóriát erősíti Trump bejegyzése is.
SZIAURAM! Zealand Pharma 2,7 es P/E vel ÉRDEKEL? (Piotroski 9 essel, combos konszenzussal és 0,01 es PEG el amik valsz újra lesznek írva a mai gyenege klink eredmény után ... ) :)
Igéretes heti gyertyák, zárás előtt érdemes ránézni: -Puma -Polytec -Zalando (17.1re állítottam be értesítőt, szerintem már nem megy le oda) -Adidas, talán még lejjebb megy, de 140 alá ezekszerint nem. A korábbi esésekkel ellentétben nagy forgalommal visszahúzták, jelentés is jó volt. -TUI, itt a forgalom is jó -DHER Novo szerintem még esik Persze zárásig még változhat bármi, de long ötletre ezeket figyelném.
Nem melékesen a Német Merck is leértékelődött 8% -al tennap. Merck KGaA. Nem követem a céget közelről ...csak Bayer alternaítvaként gondolok rá... (lehet hétvégén picit utánamegyek) :)
Eurós részvények vitasarok