Topiknyitó: buythedip 2024. 01. 22. 22:09

Eurós részvények vitasarok  

Nem tudtam valamiért a 'Külföldi tőzsde' kategóriát kiválasztani, de talán segít egy moderátor ha ez a topic lesz a fórum sztárja.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dexter_88 hétfő, 08:25
Előzmény: #12159  buythedip
Raiffeisen sem, 35pre
buythedip hétfő, 07:24
Olaj kilőtt, kötvényhozamok emelkednek.
Vonovia, UBM Development, stb. nem lesznek ma zöldek.
buythedip vasárnap, 22:25
Hétfő: Saipem
Kedd: Volkswagen, Hugo Boss
Szerda: P911
Csütörtök: Zalando
Mit vennék ezekből?
Jelentés előtt nem szívesen veszek bármit is, másrészt újabban a jó jelentésre is esnek.
Zalando elég magasan van a léc, de technikailag jól néz ki
Hugo Boss talán kevésbé magas az elvárás.
Megnézném, mi jelent jót, és azt megvenném, nem kell aggódni, nem fog felmenni, általában Guidance-t vágják és esik minden.
buythedip vasárnap, 22:16
Előzmény: #12155  Pitkin
A keddi jelentés jobban fog hatni.
buythedip vasárnap, 22:15
Előzmény: #12154  Zoltanovitsch
HIMS tekintetében érdekesebb ez.
+40% volt After hours.
A Short interest 39%, persze a növekvő forgalom miatt a short ratio nem ilyen drámai
Pitkin vasárnap, 21:18
Mit gondoltok, hogy hat a VW árfolyamára az, hogy bemutattak két új katonai járművet?
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch vasárnap, 21:07
Novo
Holnap rakéta lesz mert megegyezett a Novo a Hims-el h közösen árulják a Novo cuccait... perek után most kezet ráztak. Rövid távra sztem ez jó lökés lesz, így jöv hétre erős emelkedést tévedek. :) 
(Gondolom ezt már mindenki tudta...csak hátha mégsem) 
Novo tulajok jöv héten mozi! :D 
Aztán ha kiderül h horror mozira vettünk jegyet engem szidjatok! :D 
Karvalytokes
Karvalytokes péntek, 18:58
A Deutsche bank 44 röl 50 re emeli a Soitec célàràt,utalva a Skywork Solution szerződésre.A Bank of Amerika semleges ajànlàst adott ki de a célàrat 30 ról 46 ra emelték.:)
5000 péntek, 18:51
Előzmény: #12151  5000
Remélem már első körben ilyen embert választanak, ha nem várni kell a következőre.
5000 péntek, 18:43
Előzmény: #12150  Borisz
Trump azt mondta, hogy akár vallási vezetőt is elfogad, csak dolgozzanak együtt.
Irán eddig mindig visszakozott, esélye sincs.
Persze árthat mindenkinek, de ő jár a legrosszabbul.
Lehet nem lesz igazam, de más megoldást nem látok.
Ha nem olysn lesz, megint megölik.
Borisz péntek, 18:34
Előzmény: #12149  5000
Annyiban ellenvéleményt fogalmaznék meg, hogy ott az államirányításban is a síita mohamedán vallásnak van abszolut meghatározó szerepe, ezért a legfőbb vezető méltóságra szerintem továbbra is a legfelsőbb vallási vezető körökből kell nekik valaki. Nem látom azt, hogy ezen hajlandóak lennének változtatni, amíg nincsenek teljesen padlón. Ugyanakkor a padlóra kerülés sok időt vehet igénybe, ami viszont trumpnak nem áll rendelkezésére.
5000 péntek, 18:02
Én ma vettem pár papírt, mert szerintem azért nem választott Irán új vezetőt még, mert a háttérben megy az egyeztetés. Meglátjuk, hogy igazam lesz-e, ezt a teóriát erősíti Trump bejegyzése is.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 16:14
SZIAURAM! 
Zealand Pharma 2,7 es P/E vel ÉRDEKEL?
(Piotroski 9 essel, combos konszenzussal és 0,01 es PEG el amik valsz újra lesznek írva a mai gyenege klink eredmény után ... ) :) 
buythedip péntek, 14:16
Igéretes heti gyertyák, zárás előtt érdemes ránézni:
-Puma
-Polytec
-Zalando (17.1re állítottam be értesítőt, szerintem már nem megy le oda)
-Adidas, talán még lejjebb megy, de 140 alá ezekszerint nem. A korábbi esésekkel ellentétben nagy forgalommal visszahúzták, jelentés is jó volt.
-TUI, itt a forgalom is jó
-DHER
Novo szerintem még esik
Persze zárásig még változhat bármi, de long ötletre ezeket figyelném.
5000 péntek, 11:27
Előzmény: #12142  simonzoli13
Láttál olyan céget, amelyik jót jelentett és felment?😊
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 09:27
Nem melékesen a Német Merck is leértékelődött 8% -al tennap.  Merck KGaA.
Nem követem a céget közelről ...csak Bayer alternaítvaként gondolok rá... (lehet hétvégén picit utánamegyek) :)
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 09:21
Előzmény: #12143  Zoltanovitsch
A Zealand Pharma A/S (ZEAL) bejelentette a petrelintid, egy vizsgálati stádiumú testsúlycsökkentő gyógyszer 2. fázisú vizsgálatának pozitív eredményeit, melyek szerint a résztvevők 42 hetes kezelés után átlagosan akár 10,7%-os testsúlycsökkenést értek el a placebóval kezelt csoport 1,7%-ához képest.A ZUPREME-1 vizsgálatba 493 túlsúlyos és elhízott személyt vontak be, akiknek átlagos kiindulási BMI-je 37 kg/m² volt. A vizsgálat elérte elsődleges végpontját, statisztikailag szignifikáns testsúlycsökkenést mutatva mind az öt petrelintid kezelési karban a placebóhoz képest a 28. hét után, a hatások pedig a 42. hétig fennmaradtak.A gyógyszer tolerálhatósági profilja hasonló volt a placebóéhoz. A leghatékonyabb kezelési karban a petrelintiddel kezeltek 4,8%-a, míg a placebóval kezeltek 4,9%-a hagyta abba a kezelést mellékhatások miatt. A maximálisan hatékony dózisú csoportban egyetlen résztvevő sem tapasztalt hányást, és egyetlen gyomor-bélrendszeri mellékhatás miatt sem kellett abbahagyni a kezelést.A petrelintidet hetente egyszer, bőr alatti injekcióként adják be. A leggyakrabban jelentett mellékhatások gyomor-bélrendszeri eredetűek voltak, túlnyomó többségük enyhe. A hányást tapasztaló résztvevők aránya az összes petrelintid kezelési karban alacsonyabb volt, mint a placebo csoportban.„A Petrelintid újraértelmezheti a testsúlyszabályozást” – mondta Adam Steensberg, a Zealand Pharma vezérigazgatója . „A placeboszerű tolerálhatósága felülmúlja az elvárásainkat, és a kétszámjegyű súlycsökkenéssel kombinálva új mércét állít fel.”A Zealand Pharma tervei szerint még idén megkezdi a 3. fázisú vizsgálatokat. A vállalat a petrelintid hatását túlsúlyos vagy elhízott, 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő betegeknél értékelő második 2. fázisú vizsgálat, a ZUPREME-2 előzetes eredményeit 2026 második felében várja.2025-ben a Roche és a Zealand Pharma exkluzív együttműködési és licencszerződést kötött a túlsúlyos és elhízott emberek számára szánt petrelintid közös fejlesztésére és kereskedelmi forgalomba hozatalára.
(Nos... nehéz azt gondolnom hogy igen jól állnak... sem időben sem hatékonyságban- a cukormázas manager szöveg ellenére sem-szerintem  (a tolerálhatósági adatokat most nem tudok azonnal, abban lehet tán versenye a Novo Eli nek és a Roche val való koop lehet kellemes) A hulló kést ma reggel kicsit vették kíváncsi vagyok lesz e döglött macsek, vagy up)? :) 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 09:14
Zealand Pharma A/S (ZELA)
CopenhagenCurrency inDKKZELA Pro Research267.50-101.70(-27.55%)
Reccsenetes lehetett a jeletés. 
simonzoli13 péntek, 07:42
Tegnap vettem Porsche 911 részvényt, március 11-én jelent, ha picit is jó lesz a jelentés ebben a zord környetetben, mehet akár 50 euróig! 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch csütörtök, 21:19
Előzmény: #12139  buythedip
:D :D :D  

Topik gazda

buythedip
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek