Gappel indult. Az a kérdés hogy a DAX mit hoz március 19 ig. Amit osztalékra vettem azt megtartom..lehet, hogy játék van, a hetesek és a hónapos mozgók még elég rondák. De valami van...a 24 körüli szintet megprobaljak tartani, index leolvadas esetén is talán. A jpy mozgolodik . Ez nem jó
Jelentések: Gerresheimer (-32%), épp hogy nincs jelentés, elhalasztják, könyvelési problémák miatt. A nagy short interestnek volt igaza, ez ilyen Pierer Mobility/Varta szerű játék lesz, nagy ralikkal. Csak nagy pénz ilyenbe nem tehetek, kicsivel játszani meg idő és energiapazarlás. Douglas (flat) Sales grew 1.7% year-over-year, driven by Central and Eastern Europe, but profitability declined as adjusted EBITDA margin fell to 19.9% and net income dropped to €144.8 million. Full-year guidance is confirmed despite ongoing macroeconomic challenges. Alfen esik de megveszik:
Azért ez shortzárás is lehet. Havi: 6.602 a 200MA, ez lehet támasz ha 27én felette zár. Addig jelent is! Havi RSI nem számít, mert a kovidban sem ment le túladott szintre. Heti: RSI volt 18-20 is a nagy pánikokban, most 34, de divergens dupla alj van az áprilisi vámpánikkal. Viszont! Elég nagy tőzsdepánik volt amikor a szőke bornyú vámokat hirdetett meg. Ami részvény annál ma mélyebben van, az egyszerűen nem jó fundamentálisan. Ráadásul rákkutatósan néz ki a chart, nem autógyártósan. Mi nem tetszik még a hetes charton? A €8-€10 körüli óriási előzmény forgalom. Tegyük fel, hogy megvolt az alja már és megveszem 6.4nél. 8.2 visszaveri szerintem hónapokra. A legnagyobb forgalmú gyertya a múlt heti, és az nem ígér fordulatot. Egy trade-re jó lehet. Február 24. jelentés, a 8.2őt kitölti addig szerintem.Nem tudom, hogy leverik-e még 5.7-6.1 közé
STLAM Ezt én sem tudom felmérni.. de azt látom azért veszegetik az esést... nem látok rakétát, de nem is számítok autóiparban világűrt. "Mondd Pákó! Világúr!" -t Morgan St. , Dolycse bank, semleges 7 eurós célár UBS hepi: 9,7 Boldogok a Bátorak mert megvették az esést! Ha szerencséjük van túlárazott a piac lefelé, pánikeladás, így felkör folytatódhat a fenti lassabb módon. TA mesterek, lejön egy dupla aljra 5,7 köréhogy felvegye a lemaradókat? :)
Na máma kábé az egyetlen eurós cuccom a Vonovia. Mindenem is omladozik rajta kívül, az egyetlen reménységem, mely dacol a viharral, meg az elemekkel :-)
Eurós részvények vitasarok