:), nekem az investing.com app-ja szokta feldobalni, hogy az o AI-juk milyen szep hazamu rv-t josolt meg a kitores elott. persze, hogy ezeket a "joslatokat" meg a kitores elott megkapd pro-ra elo kell fizetni es persze semmi sem garancia ;)
Xetra ,Milano, Oslo: Csak hétfő és kedd, szerdától zárva, 29. hétfő a következő nyitvatartás. Szerdán London lesz, 12:30ig (ő időzónájuk szerint), de Amszterdam, Brüsszel, Lisszabon és Párizs is elvileg fél napot tart. Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Na ugye milyen jó személyi asszisztensem van? :D (reg nélküli legbézikebb cset gpt!! Lehet ez a titok?? A legbutábbat kell választani? Hmmmmm...) :D Lényeg h elérte a source-t! :)
Elengedtem a Commerzek kezét. Pár napja az Allianzokat is. 49.4-es OMV eladás 46,5 vissza. AXA, CARR, DTEL, VONOVIA, EON várnak sorsukra és osztalékokra, jövőre vagy még tovább. Hétfőtől már nincs tőzsde idénre(csak vész esetén). Jó pihenést, kellemes Ünnepeket! Halászlé & bejgli long!
Seri Pajti! Én is detto! Szal klubtagság! Én tudtam h Q-R va jó a papper, csak azt nem h enniyre!!! :D Én inkább bexartam h év vége előtt jó lenne átcuccolni TBSZ -re mert már nagyon baszta az aygam h adózok mikor nem kell a lé 5 évig!!! Én barom! :D S én is várom...várnám a korrekciót...de ugye USA ma is nagyot ment az új szipi szupi infla adattal így baa-- meg pénteken még ATH .-t is üthet az OTP! Ó hogyaza... :D
Érdekes a részvény mozgása. A mostani zóna amiben oldalazgat szinte azonos a 2025. március és áprilisi aljakkal, valamint a 2024 márciusi aljjal. Ha lemegy 20-ig, cudar lesz. Azonban valóban van rá esély, ha nem tör ki ebből a zónából.
Azt eddig is nezhetted, más meg addig egy dax index követő etf-fel 20 %-ot keresett 2025-ben. Persze lehetett ennél szofisztikáltabban is csinálni a dolgot.
Nyáron valamiféle költségvetési lazítást meg gigahitel felvételét emlegették, amit meg is szavaztak, hogy felvesz a német állam. Előtte már a pénzügyminiszter le is mondott vagy leváltották, mert ő nem volt híve az ország eladósításának. Aztán a kancellár is bukott. Már azt is nyilvánosságra hozták, hogy kiknek, milyen iparágaknak adnak majd a gigapénzből. Úgy emlékszem a védelem, hadi ipar, Thyssen stb., de a Vonovia is benne volt abban a körben akik részesednek majd a mannából.Többek között ez is motivált engem, illetve azt a hitet erősítette, hogy a Vonovia nem lehet rossz vétel. Nah, ehhez képest látja mindenki merre vette az irányt és most hol tart. De ha igaz lesz amit akkor hantáltak és meglökik a céget pár milliárd euróval, akkor fel fog menni az ára.
Csak a Pf adott egy ötletet és rámentem AI val :D Lehet innen is jót szemezgetni! :))) (Kopi from USA vitasarok) Bocsi Bip Kolléga! :) Gondoltam akit érdekel.
Itt van a Bloomberg Intelligence / Bloomberg Businessweek „50 Companies to Watch in 2026” lista, amelyen az OTP Bank is szerepel, és amelyet elemzők különösen érdemesnek tartanak 2026-ra figyelni. A teljes listát LinkedIn-posztokban megosztott, a Bloomberg-cikk alapján összegyűjtött változatból tudjuk közölni (teljes Bloomberg-cikk a Bloomberg Terminalon érhető). Portfolio.hu+1
📈 50 „Figyelemre Méltó” Cég 2026-ra (Bloomberg Intelligence)
Eurós részvények vitasarok