Na ingen!! Nekem is kiessik a szemem! Mi történt van hír? (Tuti van) :D Lehet a Pinault pakk jött elő megint??? Lett vevő? :D Lent nyerő (Lett volna valóban ..utólag persze már látjuk amit előre nem) Amúgy én sem széllnék vissza. De figyelek! :) ;)
Szia! Az alábbit írtam itt neked november 19-én a Pumával kapcsolatban: "Elég 1 szikra és lángra kap! Te pedig bevonulsz a topik története legnagyobb nyerőjének! (Ezt komolyan gondolom.)" Te pedig néhány nap múlva számomra érthetetlen módon elkezdted az ugri-bugrit, amivel csupán a brókercéget gazdagítottad. - Biztos hálásak érte!
Na, végül egész szépen felrántották. Nem hittem volna ennyire. Végül kimaradtam. Bánom. Látszik, hogy mindenki a békére spekulál és az újjáépítésre. Osztrák építőipari cég jónak ígérkezik. A baj csak az, hogy szvsz nem lesz mostanában békekötés. A Wienerberger meg szépen újra csorgásnak indul, a korábbi irányzékát tovább követve. Viszont ha egyszer majd tényleg küszöbön fog álldogálni a béke, akkor alaposan bele kéne vásárolni.
Eutelsatnak volt konflikusa a orosz szankciok be nem tartasaval, nem tudom a pontos reszleteket, de valamirt nem tartottak be es tovabbra is ment az orosz musorszoras a muholdjaikkal. Raadasul a francia kormany is bevasarolta magat. De ahogy olvastam nem igazan tudtak/akartak semmit az erdekukben tenni. Na innentol kezdett el esni az ara. A masik ag amit talaltam, a starlink...sok sikert ha fel akarod venni a vesenyt veluk. Innentol kezdve a Telefonica is szar helyzetbe kerult, valoszinuleg ezert volt cashflow vagas/osztalaekfelezes (talan van mar valami terv...eleg nehez elkepzelni). . Ezek utan azt hiszem keresek mas termeket. Szamomra a bank es telekom a ket celszegmens (neha elkalandozok utility/fashion/gygogyszer fele). De valszeg a telekom szektort IS most elengedem egy idore. De nezheted ugy is, hogy most jo nagy diszkonttal fog forogni a Telefonica :), hogy hol lesz az alja...fene tudja. De en igy mar nagyon rizikosnak erzem.
Te jártál jól, én meglepődtem ezen a tőkeemelésen, ráadásul az Erste azt se tudja mi van kb. Mások már megkapták a jogokat és el is adták, én meg várom, hogy válaszoljon az Erste, hogy mikor kapom meg egyáltalán...
Eurós részvények vitasarok