Magunk között szólva, ha szeretnél élet minőségbeli lépcsőt (1 vagy akár 2-t) akkor felejtsd el ezt a 2k bruttót, inkább szívd fel magad törtess, tervezz, tanulj, akkor hipp-hopp feljebb tudsz lépni 1-2 lépcsőt életszínvonalban, mintha még most fiatalon megragadsz ezen a szinten akkor később se lesz ambíciód (és lehetőséged) váltani.
Az elején gatyamadzag szoros, és csak lassan kiengedni, felesleges lízinget és hitelt nem vegyél fel üsd a régebbieket, és ha azok megvannak és jól érzed magad, és van egy jó fizetésed akkor akár lakhatásra venni egy ingalant.. ez szerintem 5-10 éves tervbe benne kéne hogy legyen, közepes ambícióval. Nem bele vau, csak úgy hogy fiatal vagy és fél népszabadságnyi papírod van pocsékba menne az a sok tanulás, ha nem felelős pozícióba mennél (ez persze a te döntésed én csak mint kívülálló így látom).
Az elején gatyamadzag szoros, és csak lassan kiengedni, felesleges lízinget és hitelt nem vegyél fel üsd a régebbieket, és ha azok megvannak és jól érzed magad, és van egy jó fizetésed akkor akár lakhatásra venni egy ingalant.. ez szerintem 5-10 éves tervbe benne kéne hogy legyen, közepes ambícióval. Nem bele vau, csak úgy hogy fiatal vagy és fél népszabadságnyi papírod van pocsékba menne az a sok tanulás, ha nem felelős pozícióba mennél (ez persze a te döntésed én csak mint kívülálló így látom).
Külföldi tapasztalatok
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy aki szivesen mesélne külföldi élettapasztalatairól, az itt (is) meg tudja tenni. Több topicban is az ilyen téren tapasztaltabbak megosztották tapasztalataikat, de talán jobb lenne itt egybe gyüjteni ezeket, mert ekkor a topicok homogénebbek maradnak.