melyvideken nem ezt tapasztalom ott ritka de lattam egy Cybertruck-ot a stadionoknal nagy bomszme egy kocsi szo szerint lenyugozo de hogy hogy mehet ez kozforgalomba magyarba azt passz nem valami eu szabvanyos lampa vagy mittudomen mi kellene?
Itt azért az igazsághoz az is hozzátartozik, h egy marék szotyiért nem mindenki fog kemény fizikai munkát elvállalni. Szóval nem tökmindegy az ok. Ha meg nem tud magasabb bért kitermelni, akkor le lehet húzni a rolót, vagy dolgoztassa a családtagjait.
"Dehogy az. LIDL Argus 4% 139 FT. Zsugorszámra viszik, akkora jólét van! :D" ---- A lényeg, hogy a parkoló legyen tele - 10 milliós autókkal - és a kosarak. Ez mutatja a magyarországi jólét magas fokát.
"Ez most hasznos cikk. Én is dkj-ba teszem az új pénzt egyelőre, mielőtt összegyűlik annyi, h tőzsdére vigyem. A cikkben írt 5,1 hozamú DKJ nem élérhető földi halandók számára webkincstárban. Ott most csak 4,7 hozamú van, de az még mindig jobb a nullánál." --- Az egyetlen gond a cikkel, hogy azt elfelejti megemlíteni, miszerint a 1-2-3 hónappal később lejáró DKJ-kat sokszor úgy kell összekaparni, mert nem áll rendelkezésre elég névérték belőlük.
“ es azutan a nep segiiily helyett ertelmes melot vegezne erre nem lehetne valami non profit allami ceget osszehozn?” Nem tudom hány éve hallgatom termelőktől hogy nincs kézi munkaerő a mezőgazdaságban. Szőlőtől a zöldségszedésig. Tökmindegy az ok, de gondolod az állam jobb gazda lesz mint a magángazdák, vagy akkor itt fogják támasztani a lapátnyelet, eus pénzből a közmunkások, de legalább több megy kárba ha nem megfelelő a termesztés? A söprögetés imitálása legalább nem igényel befektetést és nem okoz kárt. Ha azt mondod mindegy mert eus pénz locsoljuk el feleslegesen szomi leszek.
Látom beütött tegnap a Penny sör. Milyen aprópénz? Ott remegnek a melósok az irodában megkeresett pénzemért a nyaralóm előtt. Nincs már aprópénz, Bástya. Már Hathornak is munka nosztalgiája van. Hova lett ez a világ.. :-)
Magyar Állampapír tulajok