https://akk.hu/statisztika/aukciok-eredmenyek itt kikeresed az utolsó 3vagy 4 db 3 hó DKJ eladott mennyiségét, pl. az utolsó: 06.23 20MRD-t adtak el átlag 5,46-ért. ezeket összegyűjtöd. Meglesz a SZUM eladott mennyiség, pl. 80 MRD. eladott mennyiség/szum (pl. 20/80) * 5,46 ,kjön egy érték. Mind a 4-nél eljátszod ezt, majd ezt a 4 értéket összeadod. De kb. durván 5,5 körül lesz az átlag, tippre, amire neked rájön +1,25%, tehát 6,75 körül fogsz kapni.
Elnézést kérek mindkét politikai oldal lelkes támogatójától, de egy állampapíros kérdésem van. A 2030N sorozatú BMÁP kamatfordulója most pénteken lesz, 26-án. Mennyi a várható kamat a következő periódusra? Nekem túl bonyolult a kiszámítása (ezért is van állampapírom), de sehol nem írnak prognózist, a gemini meg rendre a mostani kamatot hozza ki a következőre is, ami nekem nem stimmel. Tud ebben valaki segíteni?
Jajj, eltűnt Orbán, vége a világnak, mind meghalunk. :) "Szemét" Tisza csökkenti az állampapír kamatokat, kit érdekel ha az országnak rossz, csak nekünk legyen jó. :) Mintha csak a NER-eseket hallanám. :)
Én, mint Ős Fidesz-es :D Teljesen elégedett vagyok a Tisza eddigi mutatványával, teljesítményével, lóerejével, bár eddig csak szavak vannak, teljesítmény nélkül. A teljesítményhez idő kell, türelem, mint a tőzsdéhez. Nem érdekelnek a csökkenő kamatok, nem is értem az ittlévőket, én ülök a 7%-ban, kit érdekel 5 évig? Remélhetőleg budipapír is kerül a kórházakba. :D.
Nem vagyok én senki szószolója, bár többet ígértek nekik ,oldják meg,- én is csak azt tudom mondani. Nem is értem az elégedetlenséget, mikor a jel mondat az volt, nem baj ,ha rosszabb lesz, csak a Zorbán menjen. két gyerekesek is büszkén mutogathatják gyerekeiknek a szép zászlőkat, az szja meg mindegy.
A Fidesz meddig tartotta ki a 480-at? amikor 800 is volt? Az infláció megfékezésének az érdekében? Ott milyen kompenzációt kaptak ? Nagy l....szt kaptak. Most verik a csalánt a f....arkukhoz, mert látják, hogy jön a 6000MRD Ft az EU-ból, hát nem őket fogják kisegíteni. Ettől függetlenül nem sajnálom őket, amikor meg megy a business, akkor fut a szekér izmosan. Ennyi erővel a boltosok is mondhatják, hogy 500-1000MRD_ot buktak a Marci féle akciós tejfölön meg tejen, ők is kérnek kompenzációt. Gyakorlatilag 9,5 Millió ember sorban állhatna a kompenzációért. Miért 650 Ft az új burgonya, ha lehetne 350 is?
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 2026. június 24-i hatállyal, 25 bázisponttal 6,00%-
ra csökkentette a jegybanki alapkamat mértékét. https://www.mnb.hu/letoltes/kv-20260623.pdf
A kiskereskedő forgalmazók számára a helyzet nem javult a Tisza-kormány hivatalba lépése óta, hanem kifejezetten romlott. A forgalmazók helyzetét az nehezítette meg leginkább a Tisza-kormány alatt, hogy a kabinet nem fizette ki és nem folytatta a korábban beígért állami kompenzációkat. Helyes , ne velem foglalkozz , mert ezt nem én mondom. Ez csak a valóság
Magyar Állampapír tulajok