https://www.ig.com/en/indices/markets-indices/weekend-us-tech-100-e1 Még péntekről 26666-ról van shortom. Nevetségesnek tartom, hogy alig tud esni. Péntek 26300-26700, csak az iráni hír miatt, és 26500nál szuttyog. Miközben Irán visszavonta a béke jelét. Simán ki kellene ütnie a long stoppokat.
Kezdődik írják a social median. Parkolási díjak 25%kal emelkednek. Júli 01től visszatér a reklám adó. Infla itt nőni fog, nem csökkenni. DKJt veszek addig
Azért látszik, hogy jópáran pontosan tudták, hogy mit csinálnak, mégis örömmel utaztak együtt a vezetőkkel a kényelmesnek tűnő vonaton. Csak most már nem olyan kényelmes.
Gyorsan változnak a dolgok az biztos. Ezt is mondta, öröm látni a kínlódást: . "Ha ugyanazok az emberek szeretnék újjáépíteni a Fideszt, akik miatt idáig jutottunk, akkor nagy bajban leszünk. Jelenleg nulla önreflexió és nulla felismerés van arra vonatkozóan, hogy április 12-én este elkezdett gyógyulni Magyarország. Aki meg akarja gátolni ezt a folyamatot, hazánk és a magyar emberek lelki békéje ellen dolgozik. Sokan vagyunk a Fideszen belül, akik ezt nem akarjuk engedni."
"Ez már az a nagy bukás, aminél lemond OV? Haverom kérdezi." --- Azt nem tudom, hogy ez a 141 Tisza-mandátum elég nagy bukás-e Orbán Viktor lemondásához, de 2022-ben a 135 mandátumos Fidesz-győzelem elvileg már a Holdról is látszott.
Méltatlanul, tény. Hülye vagyok hozzá, soha nem írtam, hogy értek hozzá. Veszem a fixmápot, mert jónak tűnik, a többi nem érdekel. 3 havonta 3 wellnessre elég lenne, eddig ennyire se volt elég. Párnacihához, bankbetéthez képest főnyeremény. Nincs reálkamat, nincs prémium tőkenövekedés, ez van.
Ezt nem fogja hozzátenni, csak azt, hogy az emberek rosszabbat akarnak. De azt megint nem teszi hozzá, hogy ki miatt van 4 éve egyre rosszabb állapotban a magyar gazdaság, helyette mentek a kitiltások, aki ezt megemlítette.
Magyar Állampapír tulajok