Oh gyerekek. Mintha meg akarnának lopni titeket. (Bár még meglophatnak Varga-Nagy páros: Beavis & Butthead) Péntek van, több ezer embernek nyomtatják a pénzt megállás nélkül az MNB-nél. Matolcsy már saját, vízhólyagos kezével is írja alá a 20.000-eseket "csak haladjunk már a ... belevágom!":D Én sokaknak azt javasoltam, aki napi szinten be tud lépni a MÁK-hoz, nem éppen úton van Dubaj és Bali között. Az várjon 1 napot, rendeződik a szitu, hétfőn csinálja. 1 napot bukik valaki, mert elvileg a hétvégét már ígyse-úgyse írják jóvá, hiszen 26-ával, vasárnap fizetett volna. De ti tudjátok, idegeskedjetek!:D Ahogy Hathor írta: "3 nap kamat felírva", én ezt soha nem néztem, úgyis ott lesz kamatfizetéskor.
A történetben" látod, hogy történt e kifizetés a 29/N-re ma 14.00 után. Nekem kb 14.30 után jelent meg a 29/N kamat, a hétfői lejáratú 27/J kamat pedig 15.00 után. A 27/J napközben eladtam(névérték -1%) és vettem belőle 29/N-t az még elszámolás alatt
Webkincstárban működik valakinek a rendelkezés opció? A 2029N kamatról rendelkeztem még múlt héten hogy veszek rajta újra 2029N-t, azt írta hogy a jegyzés lezárult. Erre most a kamatot jóváírta pénzszámlán, úgy kellett vásárolni újra. Vajon mit csinálhattam rosszul?
Magyar Állampapír tulajok