Dehogy van lehazudva, a Fidesz-KDNP sosem hazudik (ez nem fér bele a kereszténységbe), élén a mindig igazmondó tekintetes Orbán Viktor úrral. Gyurcsányista propaganda az, hogy pl. a kenyér 1 év alatt több, mint 100%-kal nőtt, amikor a KSH szerint az infláció 2022-ben csak 14,5% volt. Na, ugye, hogy csak hazug dollárbaloldali propaganda az, hogy a 370 Ft-os kenyérből 900 Ft-os lett. Ha a dollárbaloldal lenne hatalmon és nem a rubeljobboldal, akkor most 1 kg kenyér 900 Ft körül lenne. Mondjunk nemet a dollárbaloldali hazug propagandára! Éljen sokáig a rubeljobboldal!
Forint sose lesz pozitív tartományban. Le van hazudva az infla, menne devizába a pénz. Anno vettem 1 lakás árából de már nem kell. Félek hogy jövőre már nem engedik eladni
Közvetlen hozzátartozónal is figyelj az adomentes ertekhatarra ha ajandekozaskent papirozod. Csak ha ajandekozaskent csinálod halál esetén ha van más örökös akkor osztozkodhatsz pereskedhedsz. Mert ha ajándékozás azért hagyatékin se hivatkozhatsz hogy te bérlő vagy.(mert az ajándékozás ellenszolgáltatás nélkülinek kel lennie) Mert az adócsalas.... ha nem megoldhato hogy saját névre veszed akkor írjatok bérleti szerződést minimum elovasarlasit a te javára te hallodig kb mint a holtig tartó haszon élvezet el joggal hogy a többi örökösel szemben legyen valamid Ügyvéd!!!!
Sziasztok! Családon belül gondolkodunk egy olyan konstrukcióban, hogy édesanyám a márciusi kamatfordulókor eladja az állampapírjait, vesz belőle saját nevére egy lakást, és én abba beköltözöm. Én pedig havonta átruházok édesanyám államkincstári számlájára 150 ezer forintnyi 2029/J PMÁP-ot (több éven keresztül, van bőven belőle). Kérdéseim: 1) Ez a mutatvány full adó, járulék, meg minden mentes, minden egyes átruházás alkalmával, igaz? 2) A felhalmozott kamatok milyen módon számolódnak ilyenkor az állampapír átruházásakor? 3) Van valami, amire szerintetek ilyenkor különösen figyelnünk kell? Köszi! :)
Azt onnan lehet majd tudni hogy múltidőben lesz a szólás, különben elvész a meglepetés ereje. Mint minden más befektetésnél is. Amikor kiderül már késő.
Magyar Állampapír tulajok