Túl optimista voltam a 8,85%-os hozammal. 2026/O a köv 3 hónapban 8,76%-al fog ketyegni. Átvert "kisbüfik" hol tudnak jelentkezni? Szerintettek mennyire fog lecsökkeni az állománya? Lesz tömeges menekülés? Kintlévő állomány - 2023.09.15 - 293 978 329 390 Ft
Nálam ugyanaz a dilemma, csak 2029/B. Eladjam-ne adjam. Igazából utána számolva egyértelmű a válasz: a BUBOR esik, az inflációkövető PMÁP nő. Egyébként a linken nem értem miért nem látható a 2029/B, míg a 2027/2026/2025B itt van
Akkor kérném megnevezni a cikkeket ahol bárkit is hülyéztem, vagy megmondtam hogy mit kell csinálni. Ellenkező esetben azt kell mondjam hogy simán hazudsz. sok sikert
'"A rövid futamidejű kötvények jártak az élen, ahová 152,9 milliárdnyi friss tőke érkezett. A hosszú futamidejű kötvényalapokba 5,1 milliárd forint folyt be a hónap folyamán, míg a szabad futamidejű kötvényalapokhoz 14,8 milliárd érkezett." Hosszú futamidejűbe ment a legkevesebb, mondhatni jelentéktelen része. "Bájdövéj a kötvényalapokba fektetők is döntő többségében de facto állampapírba fektettek, csak közvetve..." Igen,csak nem a lakossági szegmensbe, hanem oda, ahol sokkal jobban érvényesülnek a piaci folyamatok.
A pénz nagy része kötvény alapokba ment. Amik nyilván jól hoztak KORÁBBAN, mert a hozamok erőteljesen lecsökkentek, és ugye sok ember az egyes alapok múltbeli teljesítménye alapján hoz döntést a jövőbeli befektetéseiről. Viszont ha a hozamok nem csökkennek tovább, akkor akik most beszállnak, nem járnak jól. Márpedig nem számítok hozamcsökkenésre, sőt... Bájdövéj a kötvényalapokba fektetők is döntő többségében de facto állampapírba fektettek, csak közvetve...
Köszönjük hogy fáklyát tartasz nekünk, vakoknak a nagy sötétségben ahol bolyongunk. Csak annyit kérdeznék tőled meg a többi hasonszőrű Megmondó Kapitánytól, hogy érkezett-e részünkről segélykiáltás abban az aspektusban hogy szeretnénk megvilágosodni. Nem. Miért érzitek úgy, hogy ez a topik a ti helyetek, mért nem mentek oda ahol a hasonló állásponttal bíró emberek beszélgetnek. Ez valami elpusztíthatatlan hungarikum hogy megmondjuk a másiknak, hogy te, meg te meg te, akik nem azt a dalt fújjátok amit én, ti mind hülyék vagytok. El kéne fogadni hogy létezik az egyéni felelősségvállalás, mindenki el tudja dönteni mibe szeretne pénzt fektetni, senkinek semmi köze ahhoz hogy XY mit kezd a pénzével, mégis nyomjátok a show-t. Ennél már csak az lenne szebb, ha ti is pénzért hirdetnétek online pénzügyi "képzéseket", hogy menjünk 30 éves korunkban nyugdíjba. Hidd el, mi is gondolkodunk azon hogy hogyan tovább és ha kérdéseink lesznek akkor majd jelentkezünk az aktuális téma topikjában.
Magyar Állampapír tulajok