ki lehet törölni amit írtam, de ez nyilvánvaló de aki most kezdi az lehet azt hiszi, hogy te milyen ügyes voltál, hogy 1 nap alatt 5 nap kamatot tudsz összehozni, eléggé megtévesztő az írásod
Sziasztok, Segítsetek kérlek. Az Ügyfélkapun keresztül online elindítottam a MÁP Értékpapír nyilvántartási számla nyitását, ahol be volt pipálva, hogy Webkincstár hozzáférést is igénylek. Kérdéseim: 1. Mennyi időn belül jön létre a MÁP-os értékpapírszámla? 2. Külön igényelnem kell-e Webkincstár hozzáférést/nyitást vagy fentiekkel már eleve tudom majd használni a Webkincstárt is? Köszönettel
2024 februárban-márciusban fizet a PMÁP kamatot. (attól függ melyiket veszitek) addigra (mire a kamatot kifizetik) lesz új PMÁP, ami a 2023-as inflációt veszi figyelembe, akár tört-év részben, akár egészben. Tehát a kamatot visszatudjátok tenni újra PMÁP-ba, maximum X nap-hónap bukó van, ha előbb indul az új sorozat, mint a kamatfizetés. Ha pl. 101%-on veszitek, nem 100%-on, pl. 10 milla kamatot visszaforgatjátok, 100.000 felárral veszitek, tételezzük fel 15%-os kamatnál "csak" 15000-et buksz (100.000*0,15), MÁP+ hoz képest. Szeretnék 10 millió kamatot kapni!:) nem érint.
Jaj bocsánat!!!!! Ma nem péntek van 😂😂😂😂 elnézést mindenkitől ez a kurva hó bekavar, ma 4-kor és nem 2-kor van váltás így viszont van öröm mert emelkedett! 😂😂😂😂
Magyar Állampapír tulajok