Vajon miért van az, hogy mostanában ebben a topikban sokkal aktívabb vagy, mint a saját appos topikodban? 🤔 Valójában itt vagy nagyobb poziban? Vagy esetleg szeretnél még itt lebeszélni? Az appot pedig már nem tudod tovább fel-, és ezért inkább hallgatsz róla? Appos klónok mit szólnak hozzá? Nekik most nem kéne el a segítség?
Farkas Úr-nál nem tudom mi lesz én olyat nem ismerek. farkasfunál viszont húsleves, rántott hús, sültkrumpli, majonézes krumpli és már tegnap megcsináltam a piskóta tekercset baracklekvárral. Vacsira meg tokaszalonna. Hörpintés pedig rostos baracklével.
Maradjunk abban, hogy én sehova sem várom! Ha azt mondom, hogy igen, akkor az a baj, ha azt hogy megfogja, akkor az! Nemrég leírtam, hogy egy lefelé zászló bontakozik ki és a célárnál nem csinált alj kiépítést az árfolyam, csak belenyalt, szúrt! Ez a zászlózás, ugyan lehet egy alj kiépítés is egy idő után, de addig igen veszélyes technikai szempontból. Esetleg labancot kérdezd meg, hátha nem tartja magában a tutit! Bár egy kicsit messze ment a személyeskedéssel, szeretőzéssel tegnap, szerintem most magába szállt egy kicsit. remélem...
egyszóval, Ronda!! Ronda ez a piros befogó gyertya... "Ha" letöri a támaszokat, akkor inkább nem is mondom hol a célja technikailag... https://ibb.co/99xBznD7
Túl sok minden nem történt azóta, megvett egy céget, aminek a hatásait az eredménykimutatásban még nem láttuk. Tavasz lesz majd az izgalmas, éves jelentés, standard kategória, srv (ha lesz...), továbbá én (megjegyzem nem alaptalanul) még az idei évben számítok új akvira is...
VERTIKAL Group Nyrt.