Én értem hogy mindenki olcsón akar venni . Én elhiszem , hogy TA . De az ilyen kis papírokat pont ez szokta likvidálni . Bevezetik - felbeszélik-spekák felhúzzák - normális befektetők beragadnak - majd megy a fillérezés az újabb remélt spekulálni körre . Ami ha elmarad be is zárhat a bazár . Itt volt 2 kör már ..
Én annyira nem szoktam ilyenkor lelkes lenni , mikor egy részvénynél na még lejjebb na még lejjebb még egy kis fillérezés az illikvid papírban - aztán megdöglik a Bírò lova azt a kis fillérezők ülnek pár évet benne 👀. Na az már mosolyogtató.. persze menjen csak 5 alá …
Dislikeok alapján úgy látom, hogy a farkasfanok szerint nyugodtan lehet embertársainkat gátlástalanul t@konynak nevezni... mi lesz a következő szint? Eltaposandó féreg? Nem pont most kéne visszafogottságot és önmérsékletet tanúsítaniuk, mielőtt még túl késő?
Attól még, hogy korábban mindig megúsztad, nem jelenti azt, hogy gátlástalanul másról így beszélhetsz... Remélem ezt sikerül végre megtanulnod, ha lesz most több szabadidőd, javaslom kezdj el könyvet írni, az sok tekintetben tud az ember számára hasznos lenni.
ChatGPT – VERTIKAL Group Nyrt. fair piaci értéke (2025-re) A Társaság 2025. I. féléves adatai alapján (EBITDA: 1,196 mrd HUF, évesítve: ~2,39 mrd HUF) a vállalat értékét EBITDA-alapú többszörös módszerrel becsültük, amely kis- és középvállalati környezetben a leggyakrabban alkalmazott piaci értékelési technika. A szokásos 6×–8× EBITDA szorzókat használva a vállalat teljes értéke 14,36–19,14 milliárd HUF közé adódik. Ezt elosztva a 2025 decemberére várható 1 216 430 730 db részvény számával, a VERTIKAL Group Nyrt. becsült fair piaci értéke: ➡️ ~11,8 – 15,7 HUF / részvény Ez azt jelzi, hogy a részvény jelenlegi piaci árához képest a vállalat alulértékelt lehet, feltéve, hogy az EBITDA szint fenntartható vagy javul a második félévben.
Sosem fogok konzultálni vele és egyikkel sem, hacsak véletlenül nem futunk össze egy fogadáson! Te amikor beteszed az "ösztöndíjadat" az OTP-be, akkor lehívatod Csányi urat, hogy adjon garanciát? 🤣🤣 Vagy miért kellene nekem konzultálni Jellinekkel, vagy bármelyik valamire való cégvezérrel?? Mire gondolsz, mit fog neked mondani egy ilyen vezér? Hát azt, amit hallani akarsz. :)))))) Nőj már fel!!
VERTIKAL Group Nyrt.