Az árfolyam mindig jelzi előre, főleg az ilyen kis papíroknál! ! Jót is rosszat is! Nyilván nem a cég fogja venni, vagy eladni a tőzsdén. Szerintem semmi probléma, ez Toka papír, úgy hallottam. Meg a ta is azt mondta!
Miért bantod? Mire jó ez a szajkarate állandóan? Attól, hogy belealltok masokba, jobb lesz? 10 felett lesz az rv? Nem értem, nekem ez unszimpatikus. Dodo kacsa is belém áll és itt vezeti le a napi frusztraciojat. Halistennek nekem nincs Vertikalom, nem is veszek. Ha leírom a véleményem, hogy miért akkor szar ember vagyok? Viseljük már el a virtualis bukot ha csökken 12 óta, ha tényleg annyira jó akkor menni fog itt az elottem már leírt 19 re is valamikor. Seggeljetek ki, sok sikert.
Szerinted amióta esik eladtak kb.8 millió részvényt,átlag napi 3-6 milliós forgalmak egyszer volt 40 milliós! 🤣te okoska kicsik adják a cég 100% h nem! Ne legyél már mindentudó,már bocsánat!
Amúgy meglátjuk milyen lesz. Ez a cég amit most apportáltunk 2020-21-ben még évi közel kb 1 milliárd forintos adózott eredményt csinált. Ha sikerül legalább csak közel ennyire felfuttatni, akkor egy nagyon jó üzletet sikerült csinálni. Ez viszont nem lesz egyszerű. Mondjuk egy szinergiákat is tartalmazó prezitnek örülnék mert érdekelne, hogy mi a cég elképzelése.
VERTIKAL Group Nyrt.