A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
A Duna alacsony vízállása miatt csütörtökön vagy pénteken teljesen lekapcsolhatják a Paksi Atomerőművet - mondta Magyar Péter miniszterelnök csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Az ok az, hogy az erőművet a Duna csatornán kivezetett vizével hűtik.
Komaromnal olvasom,hogy ezek a folyami utasszállító hajók megalltak,az utasokat busszal vitték tovabb Bpestre,mert nem tudnak tovabbmenni. Gabonaszallitok, uszályok is küzdenek. Következő napok,hetek sem kecsegtetnek sók jóval. Kemény időszak jön,vizet nem tudok fakasztani,de a tetjeimet lassan megrakom a piacokon.
A pasi leállás kicsit megnyomja az energia ceruzát. Ha ehhez jön egy kis augusztusi ramazuri (Ma a FED) akkor pillanatok alatt mehet a forint 375 közelébe.
én is szívtam ezzel a napokban ugyanígy. Vmi biztonsági/beépülő probléma. Nem segített rajta a cache ürítés, süti állítás stb. sem. Én átálltam másik adatra, és hagytam. Nekem a tradeingeconomics bejött.
Ilyen időtávokat nem tudok mondani. Labilis a helyzet, bármikor jöhet egy TACO Trumptól pl,szóval jó kérdés,azért van risk. Addig a dollárt igyekszem forgatni másban.Tippre kora ősz,de ez csak tipp.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!