A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Le kellene, egy nullát vágni a
forintból, gyorsan megtérülne. Minden polgárnak a legkisebbtől a legnagyobbakig
jobb lenne, a mindennapjaink részei kisebb számok lennének. Nem nagydolog, de
egy kis segítség mindenkinek, itt lenne az ideje. Az elsősök is örülnének, hiszen
a forint értéke a 20-as számkörben most jelentéktelen.
Mintha a TTF is számítana. Amikor nagyon gyenge volt a HUF, akkor a magas gázárakkal indokolták, hogy sokat kell eladni a gáz megvételéhez. TTF összedőlt tavaly júniusban és tegnap is.
benne van a pakliban. JP Morgan londoni befektetési bank szakemberei piaci felülsúlyozás kategóriába helyezték a lengyel zlotyt, a cseh koronát és a magyar forintot - számol be a Reuters. 2025 nyarára 390 árfolyamot várnak
Nekem volt egy 388 as év végi tippem a másikba.....ha MP közel kerül a győzelemhez, akkor indulhat egy eufória. Kíváncsi vagyok a negyed éves záróra. Jelenleg nem novelem a deviza arányt.
Az igazság, hogy ez hosszú távon nem fog menni. A környező országok arszinvonala egyszerűen nem engedi. Az a kérdés, hogy ahogy egyre közelebb kerülünk a választásokhoz mi fog történni . Egy dollár visszateszt azért illene. Ott a jövő hónapban érdemes résen lenni
Az a ciki ha a forintnak ez a risk on. Különben szerintem augusztus elejéig kihúzzuk, vagy tovább is. Tisztának mért komoly előny is tartja. A világot is megmentik, nincs itt semmi látnivaló.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!