JPY-t én jól elszúrtam, beálltam CHFJPY shortba 171nél, viszonylag gyorsan le is nézett 166hoz, de nem zártam, az elmúlt egy hétben meg totál ellenem fordult. Őszintén szólva a japán jegybank most MNB-s bravúrokat hajt végre (lásd leálltunk a kamatemeléssel - Ft összeomlás - óriási kamatemelés) azzal, hogy pénteken Ueda lenyomott egy értelmezhetetlen, a jent semmiben nem támogató pressert, majd ma hajnalban milliárdokat elégetve nekiállnak beavatkozni. Én várok még talán 1-2 belenyúlást részükről, mert ha ennyi volt, akkor tényleg 175 lesz nagyon gyorsan - az elegánsabb talán, ha hagynak időt a jpy shortokat zárogatni mindenkinek és még pár százalékot tolnak rajta a héten.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!